Araba Fiyatları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebaza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arttırıyorum Sağlık sistemi.Doktorları ayak altına alıp performans denen saçmalığı önümüze koydular.Muayene ücreti,ilaç parası koydular,İçinde doktor olmayan hastaneler açtılar,Dışarda binlerce işsiz hemşire varken,Hemşiresi olmayan hastaneler oldu.Peki neden hastane açıldı?? Doyurmaları gereken yandaş inşaat şirketleri için. Şebinkarahisara radyoloji servisi olan 8 ameliyathaneli 300 yataklı hastane yapmışlar.Çalışan doktor sayısı 3!! 3 tane pratisyen hekim..
Yolunda giden ya da gelişen tek şey söyleyebilir misiniz??
Sonuç:Araba fiyatlarından çok yaşama hakkınızın elinizden alınışına ses çıkarmalı.

Hastanelere girmeyelim ne haltlar dönüyor bir anlatsam :) sende işin içindesin biliyorum yanlış anlama :)

Son düzenleme:
Vatandaşın cebine, hayatına ve yaşam standartlarına yansımayan her türlü yükseliş, rakamsal birer ifadeden öteye gitmez. Bu sözde yükselişleri rakamsal olarak dönem dönem önümüze koyuyorlar. Fakat gerçek hayatta bunun yansımasını göremiyoruz. Pazarlardan alışveriş marketlerine, inşaattan otomobil sektörüne, sağlık hizmetlerinden eğitim-öğretim hayatına kadar hangi alanda ne kadar ileri gittik ? Bize rakamlarla gelmeyin. Hayatıma, hayat standartlarımıza etkisi olmayan rakamların bir anlamı yok.

Evet Borsa yükselişte, evet dolar düşüşte, evet turist sayısında artış var. Ama Borsa 15 temmuz öncesi düzeylere yaklaşamıyor. Dolar geçtiğimiz ekim kasım ayı seviyelerinin altına inemiyor. Geçtiğimiz seneye göre daha fazla turist gelecek gib ama son 10 seneye bakıldığında en az turistin geldiği 2nci sene bu(birincisi geçen sene)

Herşey harika gitmiyor, kötünün iyisi sadece. Sürünüyoruz ama ölmedik kafası gibi.

konunun en başından gideyim. başta belirtmek isterim ki bütün kelimeler bence ön ekiyle yazılmıştır. benim aracımın başlangıç fiyatı 92 bin lirayken ben 62 ye aldım bu gün fiyatı 124 binken ben 59 a niye satayım? önceden aynı arabanın sadece sıfırı için 30 bin ekleyecekken bu gün aynı arabanın 2017 ruhsatlısı için 59 dan satsam 90 bin ekleyecem. Türkiye de bi şeyin kar zarar oranı için dövize bakılır. yurt dışında da çoğunlukla altın. bizim döviz bazlı fiyata bakma sebebimiz bir dolar veya euro altına göre değeri belirlenirken bizim dolara göre belirlenir. merkez bankasının fi tarihinde aldığı karara göre. şimdi 62/2.42=24 bin dolar. bu gün için 24 bin×3.49=83.760 yani burdan çıkan sonuç dolar ben aldığımda 2 sene önce 2.42 yerine 3.49 olsaydı ben bu arabayı ancak 83 bin 760 a alabilirdim. Bu günde kilometresi yaşlanma payı derken 75 e koyarım satacak olsam. ben kimseyi kazıklamıyorum ülke şartları. reno sümbül 21 bin di 2009 da şimdi 70 bin. arabanın reno fabrikasından çıkış fiyatı maksimum 1 k euro değişmiştir ama 8 sene sonunda 3 katından fazla artmış. finans konusunda ise madem ülke süper yerlere gidiyo bu koçlar sabancılar niye patır patır hisse satıyor? önümüz aydınlıksa neden? çünkü adam bu gidişin kalıcı olduğunu düşünmüyor karı görünce satmanın peşinde

Her ne olursa olsun bir tane vatanımız var. güzel vatanımıza birlikte sahip çıkarak daha güzel yerlere götürelim. Allah askerimizi polisimizi ve idarecilerimizi korusun. Hayırlı sahurlar

4 sene önce leon cupra satılan fiyata şuan civic rs satılıyor.
hadi bmw'den gidelim. 7 serisi fiyatına 5, 5 serisi fiyatına 3, 3 serisi fiyatına 1 serisi satılıyor. bunun dünyada takribi konuşulan 6000 dil arasında da hiçbir izahati yok. böyle bir ülke dünya üzerinde yok. kendini bu kadar birşey zannedip,kaf dağında görüp aslında bir bok olmayan bir millet de yok. bu ülkenin taşında toprağında sıkıntı yok. insanında sıkıntı var. 3 5 kişi yapmadı belki ama o 3 5 kişiye karşılık 10 15 kişi bu ülkeyi şuan bulunduğu duruma getirdi. şöyle büyüdük böyle büyüdük şunu yaptık bunu yaptık diye sallayıp duruyorlar. herşeyi haksız vergi ile çalma çırpa ile yaptılar, vatandaşı soyarak yaptılar. soyguncuları yıllarca desteklemeseydiniz kardeşim. şimdi kisme ağlamasın. inşallah daha beter olur. daha beter olsun da artık mecburi isyan çıksın. dayanılamayacak noktaya gelsin ki bir şeyler değişsin. hala daha bir uyanma olmadığı aşikar.
clio olmuş 90k, bmw 1 olmuş 160k, en boktan c serisi olmuş 200k. kıçı boklu corolla golf olmuş 100-120k. bunun hiçbir izahı yok. hala daha yollarda görüyorum adam gitmiş 120k'ya hiçbir özelliği olmayan tdi highline golf almış. 115hp araba. arabanın türkiye'ye girişi 50k mı ne (farazi konuşuyorum) almayın kardeşim almayın? ölmezsiniz almayınca. daha zibilyon tane araba örneği verebilirim ama gerek yok. anlayan anladı. anlamayanlar için yapacak birşeyim yok

Son düzenleme:
Biraz fazla polyannacilik mı olacak bilmiyorum ama iyi düşünmeye çalışıyorum .

Dolar yeniden eski seyrine dönmeye başladı , benzine bizi memnun etmeyecek kadar da olsa indirimler gelmeye başladı , bahsettiğiniz gibi turistler geliyor , Rusya'ya ihracat yapıyoruz ... Bunlar hep iyiye işaret .

Daha fazlası lazım :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antalya Manavgatta yani turizmin göbeğinde yaşıyorum doğduğumdan beri. Geçen sene 3 4 tane oteli olan (5yildiz) adamlar 1 2 tanesini kapattı gerçekten turizm, en fazla da geçen sene, çok kötüydü. Türk turiste hizmet eden tesettürlü vb. Oteller battı çünkü darbe münasebetiyle bütün memurların izinleri iptal oldu. Gel gelelim bu seneye yaz başı güzel geçti ancak 2 hafta sonra anladık ki (anlamamız gördüğünüz gibi geç olmadi) gelen rus turist ne alışveriş yapiyor ne insan gibi tatilini yapiyor. Neden diyeceksiniz otellerin fiyatı 8 10 dolara düştü (gel gelelim gene 5 yıldızdan bahsediyorum) o nedenle gelen turist hem fakir hem cahil. Oteller günlük zarar ediyor ama dolu(!) Gelen turist sayisina bakarak Turizm iyileşti demek bu yüzden sacma geliyor. Nerden biliyorsun lan diyecek olursanız Amcam bizzat otelci su sporlarinin yüzde 70 civarı bi arkadaşımın ailesinin elinde. Ve bunun gibi birçok otelci turizmci turcu arkadaşım aile dostumuz vb. var. Oraya istinaden konuşuyorum.

Son düzenleme:
Bütün millet sözde darbenin ertesi günü emir erlerini linç etti, kesti, biçti, öldürdü. Dua edin onu bütün milletimize yikmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...