Araba kaçırma anılarınız.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan At
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla petrolde araba yıkarken muhabbetin sonu gelmiyor dün de yine Tuğberk kardeşimle araba yıkarken saatlerce muhabbet ettik :)

Ortaokulda kaçırmaya başladım ben. Yanımda biri olmadan kaçırmazdım, ya mahalleden bir arkadaş ya da bir kuzenim illaki olurdu yanımda. Birileri görüp babama söylemesin diye araba, insan olmayan yerlerde el freni çekerdim patinaj attırırdım :D Bu aksiyonlar en fazla 5 dk sürerdi babam olaya uyanmasın diye hevesimi alır geri koyardım arabayı.

Her kaçırışımın ardından o çocuk yaşımda "Naptım ben ya bişey olsaydı" deyip pişman olurdum ama çok uzun sürmezdi en kısa zamanda yine kaçırırdım. En son babamdan sağlam bi tokat yedikten sonra bu hevesimden vazgeçtim :D

Hic kacirmadim babama hadi benim eller kasinmaya basladi derdim ve beraber gezerdik. surda el freni cekcem hazir ol derdim ve yapardim. bi keresinde arkada oturan amcam elindeki icecegi boydan boya bir diger amcamin arabasina dokunce kalabalikken el freni sevdasindan vazgectim ama babamla halen daha dolasir apacilik yapariz.

Hic kacirmadim babama hadi benim eller kasinmaya basladi derdim ve beraber gezerdik. surda el freni cekcem hazir ol derdim ve yapardim. bi keresinde arkada oturan amcam elindeki icecegi boydan boya bir diger amcamin arabasina dokunce kalabalikken el freni sevdasindan vazgectim ama babamla halen daha dolasir apacilik yapariz.
Ben babama el freni çekelim desem şöför kapısını açar atar beni aşağıya :D

Kaza yapan kaçıran arkadaşımın yanında bulundum ama hiç kaçırmadım

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Yanında bulunduğun olupta garip bir şey varsa anlat ben bir arkadaşımın yanı dayken olan birkaç şeyi de anlatıcam :D

Ben de anlatayım o zaman çok sakin kullanır normalde bi gaza geldi hafif gazlamaya başladı neyse kavşağa geldik boştu şükür bizim kerata 50 ile girdi araba heyecandan bi şey de yapamadı hafif yükselti vardı ona çıktı bu.Araba ilerlemiyo aksı kırmış meğersem salıncağı baya eğmiş rot balans gitti amörtisör patladı bi de jantı kırdı tabi :) Babasına haber verdik de çektik arabayı sanayiye ilerlemiyodu araba.Neyseki çocuğun peder kızmadı meraklı olduğunu biliyodu ama çocuk daha ehliyetsiz kendi sürmek istemiyor.Bu da böyle bi anımdı

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

bizim arkadaş yağmurlu havada 2001 sedan bordo focusla yanlarken kaza yapmıştı. arabada 7 kisilermis çocuk nasıl basarmissa 4 tekeri birden "+" kamber yapmış gecenin bi saati bi telefon gidip çekici mekici bulduk ta çektik. şükür focus takla makla atmamış kimsede bisey yoktu.

Kendimi azınlığın içinde zannederdim arabaları bu kadar sevipte hiç kaçırmayan biri olarak, meğerse benim gibileride varmış:D Gerçi içimde hep ukte kaldı öyle bir aksiyona dalmamak ancak babamın şehir içinde arabayı hemen hemen her seferinde bana vermesinden dolayı hiç kaçırma gereksinimi duymadım hatta ehliyeti olmasına rağmen annemden çok kullanırdım:D Şimdi ehliyet var, o yüzden kaçırmayada gerek kalmadı.

Ben de 10. sınıfta arabayı kaçırdım, zaten 2 kere kaçırdım. Kaçırdığımda daha hiç direksiyona oturmamıştım, internette sağda solda debriyaj kavrama noktasını denk getirin kendi gider gibi şeyler görüp bir şekilde kafama oturttum kullanmayı.

Hava karanlık ve 5 derece falandı kış günüydü yanımda da bir arkadaşım var. Dikey park alanından arabayı debriyajdan yavaş yavaş çekip gitmesini bekleye bekleye çıkarttım. Tabi o zaman bilmiyoruz motor soğukken gazlamayın gibi şeyleri, ben basıp duruyorum 100 üstüne çıktım bir kere ama önüme bir şey çıksa vurucam çok dikkatsizim. Neyse yanımdaki arkadaş şurda dur da patinaj çek dedi, ben de bilmiyorum heralde fazla gaz verince çekiyor sanıyorum, durdum debriyajı yavaş yavaş çektim araba gitmeye başladı gazı kökledim çekmedi :D sonra baktım olmuyor devam ettim bir ara aynaya baktım araba çok duman atıyor bembeyaz içime kurt düştü arabayı yerine bırakayım dedim. Arabayı aldığım park yeri dolmuş ama 2 solu boş ve çok dar tam daldım girecem arkadaşım fren dedi durdum az kalsın geniş aldığım için vuruyordum. Sonra bacaklar falan titremeye başladı, stop ettim tutturamıyorum kavramayı arkadaşa dedim in ittir park yerine zar zor soktum arabadan da zor indim dar yere park ettiğim için. Bende patinaj olmayınca el frenine geçemedik tabi :D
Babam da fark etmedi kaçırdığımı direksiyon açısını bile aynı şekilde bıraktım. :D

Son düzenleme:
Ben köydeyken kaçırıyodum arabayı babam bi ara anahtarlara el koymuştu ama onun dışında trafiğin çok az olduğu polisin olmayacağı yerlerde sürdüm hep babamla mahalle aralarında falan. Yeri geldi virajlı yolda tapagaz sıktım yeri geldi kışın gece karda çıktık boş yollarda el freni çektim ama ehliyeti alana kadar babamsız trafiğe çıkmadım :D

Arkadaşlarım lise1 den beri altında "kendi" arabalarıyla geziyorlar ve polis namına bisey yasamadilar zaten şuan çoğunda ehliyet var. ama bu sene aldılar yani. ama biliyorum ben cikarsam saçma sapan hiç çevirme olmayan bir yerde ceza yi ye ce gim. o çok koyuyor

Babamdan habersiz 2-3 defa kacirmisimdir . Kırsal alan zaten.
Önceki gün kuzenleri bindirdim sakin sakin dolaştık :)
Pek atraksiyonlu hikayem yok .
İlk direksiyona oturmamin üstünden 2 sene geçiyor yaklaşık.
Araba ağır bakımdan çıkmıştı . Baskı balata vb komple yenilendi ... Bende babama haber verip geçtim direksiyona sonra herkeste olduğu gibi stop etirdim . Sonra nedenini bilmediğim bir şekilde (suanda oluyor) araba tek marsta almadı. Sonra babam bana baktı falan gozgoze geldik dedim sı*tın Kerem... Sonra normal birşey olduğunu anladım yine stop ettirirsek aynı şeyi yapıyor .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...