Bazen komik, bazen endişe verici anılarımız olabiliyor. Dün biraz bu konu hakkında @Yasin Aygun la da konuştuk paylaşalım dedim. 

Ben babama el freni çekelim desem şöför kapısını açar atar beni aşağıyaHic kacirmadim babama hadi benim eller kasinmaya basladi derdim ve beraber gezerdik. surda el freni cekcem hazir ol derdim ve yapardim. bi keresinde arkada oturan amcam elindeki icecegi boydan boya bir diger amcamin arabasina dokunce kalabalikken el freni sevdasindan vazgectim ama babamla halen daha dolasir apacilik yapariz.
Yanında bulunduğun olupta garip bir şey varsa anlat ben bir arkadaşımın yanı dayken olan birkaç şeyi de anlatıcamArabayı hiç kaçırmadım. Kullanmak istediğim zaman babamla beraber çıkar kullanır dönerdik. Ama arabayı kaçıran arkadaşkarımın yanında çok bulundum![]()
Yanında bulunduğun olupta garip bir şey varsa anlat ben bir arkadaşımın yanı dayken olan birkaç şeyi de anlatıcam![]()
babam sever böyle şeyleri kesici mesici de yaparız denk gelirseBen babama el freni çekelim desem şöför kapısını açar atar beni aşağıya![]()
bende babamı alıştırıcam biraz sürüş tecrübesi edindikten sonra tabii daha yeni aldım ehliyetibabam sever böyle şeyleri kesici mesici de yaparız denk gelirse
sigortayi sök hacıbende babamı alıştırıcam biraz sürüş tecrübesi edindikten sonra tabii daha yeni aldım ehliyetio yüzden şimdi durduk yere patlamayalım bir yere
bide esp kapanmıyo ya offf vw nin en sevmediğim olayı
![]()
2 arabada da el freni yokBen babama el freni çekelim desem şöför kapısını açar atar beni aşağıya![]()