Şimdi konuyu asıl açma sebebim kendi anımı anlatmaktan ziyade arkadaşımınkini anlatmaktı.
9. Sınıfayız, ben kaçırdığımda olan arkadaşım var bir başka arkadaş ve kaçıran arkadaş var. Ben yine iyi kötü biliyordum bu onun 2. kaçırışıydı ilkinde yoktum arabada ama çok kötü kullanıyordu.
İlk başta yine boş bir dikey park alanıbdan çıkıcaz o da debriyaj kavramaya getirip kullanıyor o gün çok şey yaşadık birkaçını yazayım.
Park alanından çıkarken arabayı kaldırdı geri geri çıkıyor yeteri kadar çıktı biz durup ileri gidicek diye bekliyoruz, bu neredeyse 360 derece geri geri döndü park alanından çıkıcam diye
. Neyse orayı geçtim 1. Viteste geziyoruz hep 20 30 hızlarında 2 ye atmıyor hiç. Bir ara durduk biraz muhabbet ettik arabada, sonra biraz daha gezelim dedik çıktık, ters yöne girdik ara yol ve geniş sokağa bağlanıyor bu durmadan pat diye çıktı yola o sıra soldan gelen biri vardı uzun falan yaktı bayağı önüne atladığımız için. Tabi biz dalga geçip duruyoruz. Bir ara önde oturan arkadaş "la selo yanlış şeritten gidiyon trafik soldan akıyor dedi(yol tek gidiş geliş)" direksiyondaki arkadaşta haa doğru diyip sol şeride geçti biz gülüyoruz o hala soldan gidiyor zar zor ikna ettik sağa geç diye 
9. Sınıfayız, ben kaçırdığımda olan arkadaşım var bir başka arkadaş ve kaçıran arkadaş var. Ben yine iyi kötü biliyordum bu onun 2. kaçırışıydı ilkinde yoktum arabada ama çok kötü kullanıyordu.

Park alanından çıkarken arabayı kaldırdı geri geri çıkıyor yeteri kadar çıktı biz durup ileri gidicek diye bekliyoruz, bu neredeyse 360 derece geri geri döndü park alanından çıkıcam diye