beyler bu gün gittim ve araç pazarında işe girdim çoğu 2. el arabaların 0 ı az bir araç varsa aklınızda sorularınızı yanıtlayabilirim araba seçimi vb. bazı araçların test araçlarıda var onları sürebilirim
Son düzenleme:
beyler bu gün gittim ve araç pazarında işe girdim çoğu 0 arabaların 2. el az bir araç varsa aklınızda sorularınızı yanıtlayabilirim araba seçimi vb. bazı araçların test araçlarıda var onları sürebilirim
sgk var allaha şükür ve yolculara aracın özelliklerinden bahsetme işim test için gelen arabalar var onları sürcem arada bir öyle test araçlarında test etmeye gelen müşteriler kullanırken yanında oturcam öyle iş vala yarın gideceğim içini dışını öğreneceğimGorevin ne manevraci felanmi. Sgk yapmazlarsa cik isten.
sgk var allaha şükür ve yolculara aracın özelliklerinden bahsetme işim test için gelen arabalar var onları sürcem arada bir öyle test araçlarında test etmeye gelen müşteriler kullanırken yanında oturcam öyle iş vala yarın gideceğim içini dışını öğreneceğim
Bahsettiğiniz işe araba pazarında girdiğinizden emin misiniz? Yarın görev tanımınızın detaylarını öğrenin. Zira ilk başta söyledikleri gibi olmayabilir. Bambaşka bir şey düşünürken aşağıdaki ortamda su, limonata veya köfte ekmek satarken bulmayın kendinizi.sgk var allaha şükür ve yolculara aracın özelliklerinden bahsetme işim test için gelen arabalar var onları sürcem arada bir öyle test araçlarında test etmeye gelen müşteriler kullanırken yanında oturcam öyle iş vala yarın gideceğim içini dışını öğreneceğim
kardeşim araba pazarı dediğim galeriHangi günler kuruluyor pazar? Semt semt dolaşıyor mu?
aynenMusterilere hele hele alicilara yanliş bilgi verme. Emin olmuyorsan teyit et. Cok tehlikeli iş seninkisi .
benim araba pazarı dediğim araç galerisi küçüklükten beri ağzıma pazar lafı takılmışHayırlı uğurlu olsun da, benim kafama takılan bir konu var. Araba pazarı benim bildiğim kadarıyla şöyle aşağıdakiler gibi olur.
Bahsettiğiniz işe araba pazarında girdiğinizden emin misiniz? Yarın görev tanımınızın detaylarını öğrenin. Zira ilk başta söyledikleri gibi olmayabilir. Bambaşka bir şey düşünürken aşağıdaki ortamda su, limonata veya köfte ekmek satarken bulmayın kendinizi.
Ekli dosyayı görüntüle 14758 Ekli dosyayı görüntüle 14759
saol aynen güzel iş bencedeOo krdşm hayırlı olsun süper iş vqlla
Aklımızda bulunsun =)gürel oto plaza
çok sağol kardeşim yardıma ihtiyacı olan hemen desinHayalimdeki gibi gerçekten, sevdiğiniz şeylerle arabalarla ilgi bir işte çalışmak onlarla vakit geçirmek. Türlü türlü araca binmek, deneyimlemek ve birde bu işten para kazanmak mükemmel bir duygu olsa gerek. Bolca aracı bizim için deneyimleyip bizimle de gördüklerinizi paylaşırsanız daha da güzel olur
Hayırlı olmasını diliyorum, Allah utandırmasın.