araba pazarında işe girdim hayırlı olsun alırım (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkay1234

Asfalt Kurutucu
312
beyler bu gün gittim ve araç pazarında işe girdim çoğu 2. el arabaların 0 ı az bir araç varsa aklınızda sorularınızı yanıtlayabilirim araba seçimi vb. bazı araçların test araçlarıda var onları sürebilirim

Son düzenleme:
sgk var allaha şükür ve yolculara aracın özelliklerinden bahsetme işim test için gelen arabalar var onları sürcem arada bir öyle test araçlarında test etmeye gelen müşteriler kullanırken yanında oturcam öyle iş vala yarın gideceğim içini dışını öğreneceğim

Musterilere hele hele alicilara yanliş bilgi verme. Emin olmuyorsan teyit et. Cok tehlikeli iş seninkisi .

Hayırlı uğurlu olsun da, benim kafama takılan bir konu var. Araba pazarı benim bildiğim kadarıyla şöyle aşağıdakiler gibi olur.
sgk var allaha şükür ve yolculara aracın özelliklerinden bahsetme işim test için gelen arabalar var onları sürcem arada bir öyle test araçlarında test etmeye gelen müşteriler kullanırken yanında oturcam öyle iş vala yarın gideceğim içini dışını öğreneceğim
Bahsettiğiniz işe araba pazarında girdiğinizden emin misiniz? Yarın görev tanımınızın detaylarını öğrenin. Zira ilk başta söyledikleri gibi olmayabilir. Bambaşka bir şey düşünürken aşağıdaki ortamda su, limonata veya köfte ekmek satarken bulmayın kendinizi.
upload_2018-8-27_20-30-29.png
upload_2018-8-27_20-31-5.png

Hayırlı uğurlu olsun da, benim kafama takılan bir konu var. Araba pazarı benim bildiğim kadarıyla şöyle aşağıdakiler gibi olur.

Bahsettiğiniz işe araba pazarında girdiğinizden emin misiniz? Yarın görev tanımınızın detaylarını öğrenin. Zira ilk başta söyledikleri gibi olmayabilir. Bambaşka bir şey düşünürken aşağıdaki ortamda su, limonata veya köfte ekmek satarken bulmayın kendinizi.
Ekli dosyayı görüntüle 14758 Ekli dosyayı görüntüle 14759
benim araba pazarı dediğim araç galerisi küçüklükten beri ağzıma pazar lafı takılmış (: galeri çalışacağım yer

Hayalimdeki gibi gerçekten, sevdiğiniz şeylerle arabalarla ilgi bir işte çalışmak onlarla vakit geçirmek. Türlü türlü araca binmek, deneyimlemek ve birde bu işten para kazanmak mükemmel bir duygu olsa gerek. Bolca aracı bizim için deneyimleyip bizimle de gördüklerinizi paylaşırsanız daha da güzel olur :)
Hayırlı olmasını diliyorum, Allah utandırmasın.

Hayalimdeki gibi gerçekten, sevdiğiniz şeylerle arabalarla ilgi bir işte çalışmak onlarla vakit geçirmek. Türlü türlü araca binmek, deneyimlemek ve birde bu işten para kazanmak mükemmel bir duygu olsa gerek. Bolca aracı bizim için deneyimleyip bizimle de gördüklerinizi paylaşırsanız daha da güzel olur :)
Hayırlı olmasını diliyorum, Allah utandırmasın.
çok sağol kardeşim yardıma ihtiyacı olan hemen desin

yarın gideceğim ilk iş günü (: ilk hangi arabaya söyleyeceğim büyük ihtimalle müşteriye gösterirken binerim ilk gün çünki test aracı olmaz belki şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...