2. el araç az diye biliyordum meğersem 0 dan çok 2. el araç varmış
heyecandan kafa kalmadı bende 

daha gitmedim yarın gitcem bmw tarzı aaçlar var heralde audi fln resimlerde öyle gozukuyorKaça pazarlıyonuz
Bana bi mitsubişi lazım var mıdaha gitmedim yarın gitcem bmw tarzı aaçlar var heralde audi fln resimlerde öyle gozukuyor
Valla kardeşim beni mazur gör ama ben öyle bir işe gircem bırak ordaki arabaların modelini km'sini bilmeyi oranın bağlı olduğu vergi dairesinde çalışan memuru bile öğrenirim. Bizdeki de böyle bir hastalık iştedaha gitmedim yarın gitcem bmw tarzı aaçlar var heralde audi fln resimlerde öyle gozukuyor
yok galiba mitsubishi baktığımda yoktu 1 kere gittim yarın bakcam olursa yazarı burayaBana bi mitsubişi lazım var mı
Tmyok galiba mitsubishi baktığımda yoktu 1 kere gittim yarın bakcam olursa yazarı buraya
Kaça pazarlıyonuz
Arkadaşlar malum sitedeki satılık araç listesi şu şekilde:daha gitmedim yarın gitcem bmw tarzı aaçlar var heralde audi fln resimlerde öyle gozukuyor
"Nası bişe bu mitsıbişi" mitsubişi yok sanırım :/Bana bi mitsubişi lazım var mı
daha gitmedim yarın gitcem bmw tarzı aaçlar var heralde audi fln resimlerde öyle gozukuyor
yoo ben şuan burdayım bmw fln çok 5 6 tane civic var reno da çok yalan demiyim ama %65 değilHocam adamin galeri %65 reno.
aynen yokArkadaşlar malum sitedeki satılık araç listesi şu şekilde:
https://gureloto.sahibinden.com/otomobil?sorting=storeShowcase
Kendi web sitesi de budur
"Nası bişe bu mitsıbişi" mitsubişi yok sanırım :/
ben nerden biliyimGürel Oto'yu biliyorum normal 2.el araç galerisi... Test aracı olmaz orada. Satış danışmanlığı mı yapıyorsun orada?