Arabanın motoruna sığınan hayvanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör
Herkese merhabalar. Artık yavaş yavaş soğuk kiş günlerine giriyoruz. Dışarda bulunan kedi türü bazı hayvanlar aracımızın motor bölümü sıcak olduğu için oraya giriyorlar ve daha sonra geri çıkamıyorlar yada uyuyorlar. Lütfen aracınızı bu soğuk kış günlerinde çalıştırmadan önce kaputa bir iki defa vurun veya kaputu açıp herhangi bir hayvan var mı yok mu diye yoklayin. Emin olan kaybettiğiniz zamana degecektir.

Herkese merhabalar. Artık yavaş yavaş soğuk kiş günlerine giriyoruz. Dışarda bulunan kedi türü bazı hayvanlar aracımızın motor bölümü sıcak olduğu için oraya giriyorlar ve daha sonra geri çıkamıyorlar yada uyuyorlar. Lütfen aracınızı bu soğuk kış günlerinde çalıştırmadan önce kaputa bir iki defa vurun veya kaputu açıp herhangi bir hayvan var mı yok mu diye yoklayin. Emin olan kaybettiğiniz zamana degecektir.
Kediler çok sevimli :) . Benimde aklıma araba ile kovaladığım tavuklar geldi.

Valla benim kedi yüzünden V kayışı koparma vukuatım var allah affetsin kaç ay vicdan azabı çektiğimi hatırlamıyorum o yüzden yaz kış demeden çalıştırmadan önce her türlü kontrol ederim.

Geçen gün ben de akşam arabaya binmeden önce arka tekerin yanında küçük bi kedi yavrusu gördüm hemen açtım motora baktım ışık tutup pist pist falan dedim kedi varsa çıksın diye. Dikkat etmek lazım yazık kıymayalım hayvanların canına.

konu ile alakalı değil ama birde bu canlılar çok akıllı oluyor. geçen gün yaramaz kedimiz camdan bakarken aşağıya düşmüş. evde baktık kedi yok, aramaya çıktık. otoparkta yaklaşık 15 araba var o can havliyle uzak ta olmasına rağmen gitmiş bizim arabanın altına girmiş. tabi olasılık da olabilir ama o kadar aracın içinden bizimkine gelmesi zor bir ihtimal. çok şükür bir yerinde bir şeyi yok.evde kedisi olanlar dikkat etsin.

Vurmak yeterli olmuyor genelde. Bazı kediler dışarı çıkmamak için inat ediyor. En sağlıklısı kaputu açarak kontrol etmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...