Arabanızda sevdiğiniz sesler başlığında herkes güzel güzel açıklamış. Hayatımda hiç duymadığım seslere dair gönderiler okudum. Peki sevmediğiniz sesler neler ?
o zaman sevdiğiniz sesler bölümünede bekliyorumGelmeden 2-3 gun once surucu tarafindaki eksoz zaman zaman difuzore carparak tikirti yapmaya basladi, o guzel eksoz sesinin arasinda bu sesi duymak hos olmuyor tabi. Pek zamanim olmadigindan hallettiremedim ama araya kalin bir cam fitili sikistirarak gecici olarak cozdum sorunu. Cok sukur onun haricindeki butun sesler mest ediyor adamiDD Asigim ulaaaaaan
![]()
arabadan soğudum ya hele o dizellerin o kapanışı yok muVolan sesi, 2 kere değiştirmeme rağmen arka balatalardan frene basınca gelen klasik balata cızırtı sesi (artık takmıyorum sesi duyunca bir rahatlama gelmeye başladı bunu saymasak da olur), arabayı çalıştırınca fan yönünü ayarlayan bilmem ne motoru, sessiz bir ortamda elektro hidrolik direksiyondan gelen vıyy sesleri, arabayı stop ederken ve edince çıkan ciuv, dıııt, viik diye bin bir çeşit sensörün çıkardığı sesler