Tavsiyeniz varmı efendimYardımcı olalım
Tavsiyeniz varmı efendimYardımcı olalım
Jantlara bayıldım. Araca çok yakışmış. Kazasız belasız inşallah.
Teşekkür ederim. Kendi jantlarini kışlıklarda bıraktım. Bu jantlari Eskişehir'de Ankara'da aradım bulamadım. En son İstanbulda ise giderken bir yerde sordum buldum hemen arabaya yükleyip işe öyle geçtim. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallahJantlara bayıldım. Araca çok yakışmış. Kazasız belasız inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 26002
Şişko olma sorunları, Micra LPG'de bile bu kadar litre tüketemez.
Araç Opel Mokka
iyi yakmış yav, normal kullanımda az yakmıyor muydu bu motor, öyleyse baya geniş aralıkDesteksiz bırakmayalım
1.6 170 bg turbo motor+6 ileri otomatik şanzıman+1600 kilo gövde+15 km lik gazlama parkurum+ben =Sonuç
Bu arabayı anlatan güzel bir fotoğraf. Trendi başlattım var mı arttıran
Ekli dosyayı görüntüle 26007
iyi yakmış yav, normal kullanımda az yakmıyor muydu bu motor, öyleyse baya geniş aralık
Bu pandemili günlerde bizimkiler bir saçmalık yapıp araç satın aldı. Riskini hoş karşılamadığım bir hareketti ama olan oldu artık. Leon'un yerine gelen Transit Custom Deluxe hanemize h.o. diyelim. 2 hafta kadar geçsin, sonra içine de binerim, acelesi yok.
Ekli dosyayı görüntüle 26041
Ekli dosyayı görüntüle 26042
Ekli dosyayı görüntüle 26044
Hayırlı olsun güle güle kullanınBu pandemili günlerde bizimkiler bir saçmalık yapıp araç satın aldı. Riskini hoş karşılamadığım bir hareketti ama olan oldu artık. Leon'un yerine gelen Transit Custom Deluxe hanemize h.o. diyelim. 2 hafta kadar geçsin, sonra içine de binerim, acelesi yok.
Ekli dosyayı görüntüle 26041
Ekli dosyayı görüntüle 26042
Ekli dosyayı görüntüle 26044