Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    693
1g4Y7B.jpg

İlk defa zaman bulup kendim şıpı şıpı yaptırdım.Sonuç bu:)

Autowaxta yaptırdık hocam, ürünler autowaxın yani, işçiliği süperdi ve 4-5 polisaj keçesi ile yapıldı, ciddi anlamda çok kötü durumdaydı ilk gittiğinde ama toparladı.
Ben İstanbul Auto Wax'da yaptırmıştım hocam. Meguiars ürün kullanmışlardı. İşçilikleri kesinlikle çok güzeldi, sadece kil ile temizleme yapmadılar. Kapı kolu içlerini unutmuşlar işlemde sadece. Maşallah, sağlam güzel günlerde temiz temiz kullanın. Diri aracınız :)

Ben İstanbul Auto Wax'da yaptırmıştım hocam. Meguiars ürün kullanmışlardı. İşçilikleri kesinlikle çok güzeldi, sadece kil ile temizleme yapmadılar. Kapı kolu içlerini unutmuşlar işlemde sadece. Maşallah, sağlam güzel günlerde temiz temiz kullanın. Diri aracınız :)
Malzemeleri kaliteli, kil ile girdiler ki konuştuğumuzda dahil olmadığı halde içine sinmemiş kil ile girmiş bayağı uğraşmış. Bizim 2 kat boya koruma attılar hatta, perşembe günü de ufak rütuşlar için çağırdılar ona gidecez, ilgileri çok iyi.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Bu da yeni ufaklık.Hem şehir içinde kullanmaya hem de hanım beğendiği için aldık.Umduğumdan daha güzel ve iç hacmi şaşırtan bir araç.Go kart gibi, kullanması çok zevkli.98 model 1.3 collection...

Ekli dosyalar

• ka.jpg
    ka.jpg
    87.8 KB · Görüntüleme: 170
Bu da yeni ufaklık.Hem şehir içinde kullanmaya hem de hanım beğendiği için aldık.Umduğumdan daha güzel ve iç hacmi şaşırtan bir araç.Go kart gibi, kullanması çok zevkli.98 model 1.3 collection...
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin hocam garaj bölümünde tanıtım yaparsanız arabayı biz de öğrenmiş oluruz 3-4 ay sonra Ka alma gibi bir niyetim var bir de sizin ağzınızdan duyalım aracı.

Hayırlı uğurlu olsun hocam, Allah kaza bela vermesin. Neşeli bir şehiriçi arabası almışsınız :) Yeni nesillerde maalesef sehiriçi arabası olup sürüşü bunun gibi eğlenceli olmayan arabalar türedi.

Son düzenleme:
Hocam hayırlı olsun! İyi günlerde kullanın aracınızı. Şehir içinde deneyimlediğim bir araç, cidden çok güzel bir seçim yapmışsınız.:)