yok aracı sıfır aldık. 9 yıl malatyadaydık 3 yıldırda erzurumdayız. şehir değişikliği oldu sadece.Yanlış değilsem arabayla eskiden aynı mahallede oturuyordum. 2-3 yıl içerisinde mi aldınız?
Son düzenleme:
yok aracı sıfır aldık. 9 yıl malatyadaydık 3 yıldırda erzurumdayız. şehir değişikliği oldu sadece.Yanlış değilsem arabayla eskiden aynı mahallede oturuyordum. 2-3 yıl içerisinde mi aldınız?
En azından sadece far ve plastik aksam hasar almış, geçmiş olsunBu sefer tatsız foto.
Arabaya söve söve belayı üzerine çekiyorum resmen. Bundan sonra kendisine olağanüstü bir araba olarak hitap edicem. Cvtsini sevdiğim.
Ekli dosyayı görüntüle 40306
Yıllar önce springimin pert olduğu kaza şekline çok benziyordu. Bu sefer karşı taraftaydım neyseki ben bana vuran araç kadar hızlı değildim.
Araba serviste merakla bekliyorum hasar kaydı ne çıkacak.
Corsa kaportacıda yattığı için son 3 gündür arabam bu
Fotoğraflarda Clio 5'e yer vermeyelim artık ya rica edicem.Gerçek Alman tankı, Bavyeralı kuaförü nasıl da tedirgin etmiş nasıl da ürkütmüş hay kurban olduğum be
Ekli dosyayı görüntüle 40320
Napalım, onlar da yanlış zamanda yanlış yerde olmasınlar :dFotoğraflarda Clio 5'e yer vermeyelim artık ya rica edicem.
lastiğin de havası inmiş he. Yatıyor bu belli, rahat ol :')
Allah kimseyi sanayiye düşürmesin galiba artık araba ustaların oldu
Bende de 1 eski kasası var çok keyifli araba mk3'ü de merak ediyorum açıkcasıbuda bizim emektar
Ekli dosyayı görüntüle 40358