Detail day w/ @DuzboruDownpipe @Basri Amca
Ekli dosyayı görüntüle 42062
Ekli dosyayı görüntüle 42063
Ekli dosyayı görüntüle 42064
Bonus;
Ekli dosyayı görüntüle 42065
@DuzboruDownpipe farlar deli deliiiii
Detail day w/ @DuzboruDownpipe @Basri Amca
Ekli dosyayı görüntüle 42062
Ekli dosyayı görüntüle 42063
Ekli dosyayı görüntüle 42064
Bonus;
Ekli dosyayı görüntüle 42065
@DuzboruDownpipe farlar deli deliiiii
Sayenizde hiç yoktan gaza geldim, belim sakat demedim, arabanın dışıyla kaputun içini, bir de içeride genel toz almaca ile kapı içlerini temizledim. Ama böyle susuz motor temizleyicili, yağmur kaydırıcılı filan...
Yalnız foto çekemedim, iş bittiğinde hava iyice kararmıştı :'D
Sizin gazınıza geldim, karanlık basarken sakat belle fazla eğilemeden bu kadar olduBenim en son suratım yanmıştı güneşten eve geldiğimde domates gibiydim
Sizin gazınıza geldim, karanlık basarken sakat belle fazla eğilemeden bu kadar oldu
Ekli dosyayı görüntüle 42085
Teşekkürler. Sizinkinin yanına yaklaşmaz :') Kapı içlerindeki yağmur lekelerini filan temizlemekle çok uğraşınca derman da kalmadı, zaman da...Eline sağlık abi gayet güzel görünüyor,ecotec yazısının biraz yenilenmeye ihtiyacı var gibi sadece.Motor epey ufak görünüyormuş yahu üstten bakınca Ayrıca o yıllarda elektronik gaz kelebeği koyan opeli tebrik etmek lazım ince güzel bir detay.Motorda her yere girilmiyor kolayca,ince detay yapmak 1 saati rahat götürüyor o yüzden ben de üşeniyorum çoğu zaman.En son bir ay önce benimki de bu haldeydi şimdilerde hafif toz toplamış yine;
Ekli dosyayı görüntüle 42086
Memleketimdir, selam olsunBu arabayı aldığımız iyi olmadı ya
İnek gibi çayırı, manda gibi çamuru görünce atıveriyorum kendimi dağa bayıra. İnsanlar havayı güzel görüp gidip arabalarını temizliyor.
Ben ise havayı güzel görünce tertemiz arabayla dağa bayıra gidip içini dışını berbat ediyorum
Bu hafta sonu Trabzon Tonya Kadıralak yaylasına gittik. Az daha yükseğe çıksak karlı yerler vardı hatta kar yağan yerler (Soğuktu biraz aşağılar güneşliydi)
Birkaç kare çektim. Keşke video yüklenebilseydi direk siteye onuda paylaşırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 42095 Ekli dosyayı görüntüle 42098 Ekli dosyayı görüntüle 42099
Ekli dosyayı görüntüle 42102 Ekli dosyayı görüntüle 42096
Ekli dosyayı görüntüle 42097 Ekli dosyayı görüntüle 42101