Enteresan, 32 yaşında karbüratörlü arabamı geceden benzine çekmeyi unutup ertesi gün lpg ile marş basarken tek marşta çalışsa şaşırmambazen 5 derece havada bile 5-10 saniye sürüyor çalışması
Enteresan, 32 yaşında karbüratörlü arabamı geceden benzine çekmeyi unutup ertesi gün lpg ile marş basarken tek marşta çalışsa şaşırmambazen 5 derece havada bile 5-10 saniye sürüyor çalışması
Opel bi bu her şey olabilir, akü değişimine gittiğimizde görmüştük adam geç çalışıyor diye akü değiştirmeye getirmişti ama başka olabilecek bir sürü şey var..Enteresan, 32 yaşında karbüratörlü arabamı geceden benzine çekmeyi unutup ertesi gün lpg ile marş basarken tek marşta çalışsa şaşırmam
tek marştan kastım geç çalışmaması, belki aküsü bitmeye yakın olabilir, 195k kmde olduğu için akü ömrü de dolmuş olabilir malum start-stop'lu, bugün tekrar çalıştırınca hemen marş aldı mesela,Enteresan, 32 yaşında karbüratörlü arabamı geceden benzine çekmeyi unutup ertesi gün lpg ile marş basarken tek marşta çalışsa şaşırmam
Kontağı açtıktan sonra 4-5 saniye bekleyip öyle marş basın.bazen 5 derece havada bile 5-10 saniye sürüyor çalışması
Harika bir araba ve harika jantları. Aynı kombinde araca 1 ay bindim tadı damağımda.
Benim de içime sinen bir seçim oldu. Deri koltukla style 380'lerin hafif olması da cuk olduHarika bir araba ve harika jantları. Aynı kombinde araca 1 ay bindim tadı damağımda.
Kontağı açtıktan sonra 4-5 saniye bekleyip öyle marş basın.
Ufak bir detay eklemem lazım şu an. Kızdırma bujisi, yanma odası içerisindeki havayı ısıtıyor. Benzinli araçta kontağı açar açmaz marşa basmamak, hattın sağlıklı bir yakıt basıncıyla hazır beklemesini sağlıyor.Ben olsam 4-5 kere kızdırırdım o yakıt sıcak sıcak gitsin iyice, bazen kendimi tutamayıp benzinli arabamda bile yapıyorum![]()
Ooo Akina'da bir Honda'yla karşılaştık.. TakumiiiF18B2'nin ciğerini sökmüş gibi oldum ama olsun. Rampa inişinin başındaydım daha 3km iniş vardı ama hava koşulları ve virajdan dolayı risk almak istemedim.Ekli dosyayı görüntüle 49631
Bendeki iCept RS2 'ler hem kilometreden hem de yaştan tutmuyor :/ Pozlar yakışmışHankook RS3 testten başarıyla geçti. Bir daha alır mısın sorusuna cevabım kesinlikle evet.
Ekli dosyayı görüntüle 49637
Ekli dosyayı görüntüle 49638
Ekli dosyayı görüntüle 49639
Ekli dosyayı görüntüle 49640
Teşekkürler hocam. Benim RS3'ler 2.yılında şuan. 4.yılı itibariyle muhtemelen benimkiler de pek tutmamaya başlar ama zaten o da normal. Hiç daha fazla para verip başka kışlık almaya gerek yok. Gayet iyi lastik RS3.Bendeki iCept RS2 'ler hem kilometreden hem de yaştan tutmuyor :/ Pozlar yakışmış