Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    720
Kavuşmak yakın...
1769437642515.png

Perşembe günü ani gelen bir haberle Trabzon’a gitmem gerekti. Sabah 6 uçağına bileti aldıktan sonra gece nasıl giderim diye düşünürken havalimanına yakın olması dolayısıyla dostum @Jeff Hardy aklıma geldi. Arayıp müsaitliğini teyit ettirdikten sonra gece 3 de ona doğru yola çıkıp kendimi bıraktırdım. Bu günlerde araç onun evinde misafirken kirli oluşuna dayanamayıp yıkamış ve bana ekteki fotoğrafları göndermiş. Beni gerçekten mutlu etti bu hareketi. Dostluğumuzun bu forum vasıtası ile başlamış olmasından dolayı buradan da paylaşmak istedim. İyi ki tanışmışız

f2636f74-9979-4f26-89da-5fb326f951e2.jpeg

ec8a341c-cc5f-43fd-bd2b-ff53624fe13f.jpeg

d8cc6848-f904-46eb-9b45-930f6bdbaec3.jpeg

Perşembe günü ani gelen bir haberle Trabzon’a gitmem gerekti. Sabah 6 uçağına bileti aldıktan sonra gece nasıl giderim diye düşünürken havalimanına yakın olması dolayısıyla dostum @Jeff Hardy aklıma geldi. Arayıp müsaitliğini teyit ettirdikten sonra gece 3 de ona doğru yola çıkıp kendimi bıraktırdım. Bu günlerde araç onun evinde misafirken kirli oluşuna dayanamayıp yıkamış ve bana ekteki fotoğrafları göndermiş. Beni gerçekten mutlu etti bu hareketi. Dostluğumuzun bu forum vasıtası ile başlamış olmasından dolayı buradan da paylaşmak istedim. İyi ki tanışmışız

Ekli dosyayı görüntüle 53774
Ekli dosyayı görüntüle 53775
Ekli dosyayı görüntüle 53776

Dostum mahcup ettin, her zaman kendi arabam gibi. Biraz su tuttum o kadar gelmene hazır olsun diye :) Büyük dostluklar kurduk zamanında, iyi ki kurmuşuz. Tekrardan kazasız belasız, iyi günlerde kirletilsin hatatat

Son düzenleme:
1000052042.jpg

1000052043.jpg

1000052046.jpg

1000052049.jpg

araba kaç gündür park halindeydi, hangi ara kırmızı bir araba sürttü anlayamadım. Sağ tarafta da ek parçalarının olduğu yerde boya patlamış, bu da önceden yok diye hatırlıyorum.

soldaki sürtme izi 2 aydır varmış, araç kirli olduğundan fark etmemişim :d, bi ara kavşaktan çıkarken kadın şoför baya dibime girmişti, yaslandığını hissetmiştim ama hiç kontrol etmedim, demek ki o zamandan beri diğer aracın boyası bizdeymiş.

Son düzenleme: