Vallaha mı? Sizin araba mı?
Evet dostum 3. ayımıza gireceğiz hattaVallaha mı? Sizin araba mı?
Prelude görünce ben:Evet dostum 3. ayımıza gireceğiz hatta
hahaha alemsin dostum güldüm Prelude gerçekten zamanının ötesinde mükemmel bir spor araç. Özellikle dünya genelinde de 4th generation fazla seviliyorPrelude görünce ben:
Ekli dosyayı görüntüle 17007
hahaha alemsin dostum güldüm Prelude gerçekten zamanının ötesinde mükemmel bir spor araç. Özellikle dünya genelinde de 4th generation fazla seviliyor
Konu açmadım dostum birazdan geliyoroha başlık falan var mı ben mi görmedim oha oha oha
Konu açmadım dostum birazdan geliyor
Janttan rengine kadar aynısı bizde de vardı. Çok severdim çok güzel arabaydı. İnşaallah tekrar sahip olabilirsinizSene 2014, bir zamanlar ailecek yoldaşımız oldu, resimde gördüğünüz bu zamana kadar sahip olduğumuz ikinci Focus 1'imizdi. Bizim Ford'u sevmemizi sağlayan modeldir Focus bizim için, forumca da çok sevilir, o sebepten dolayı da paylaşayım dedim, umarım beğenirsiniz. Facelift 1.6 Collection Düz Vites bayağı iyi gidiyordu yahu, temizi olsa da tekrardan binsek ama bu sefer 2.0'ı olsun.
Bu fotoğrafı da forumda bağımsız sevenler derneğinin üyesi olarak paylaşayım dedim.
Bu sebepten Focus 1'in yeri bende ayrıdır.
Muhtemelen Cd si çok düşüktür tasarımı çok akıcı bir araba.Baktım 0,28 diş güzel değer.Ekli dosyayı görüntüle 17082
Bu da ara ara bahsettiğim 308. Fotoğrafını hiç paylaşmamıştım diye hatırlıyorum. 1.6 vti otomatik (4 ileri tk), çok yakardı.
@DouglasAdams şu tasarıma bak. Yeni 308 bundan sonra ne bileyim...