Bu fotoğraf Arap yarımadasında değil İstanbul'da çekildi. Beyaz arabalar aldatmasın.
Sabancı ailesinin salih amel merkezlerinden. O otopark ne kadar parayı cepte tuttu haddi hesabı yokEkli dosyayı görüntüle 20302
Bu fotoğraf Arap yarımadasında değil İstanbul'da çekildi. Beyaz arabalar aldatmasın.
Jantlar OEM VW jantı mıydı? Hangi ebat kullandınız, ben hala fabrika çıkış sacları tutuyorum da seneye yazlık için jant bakıyorum
B5.5 kasanın comfortline jantı olması lazım. Orijinaldi ebat olarak da 195 65 15 standarttı yerdeki halini de atabilirim duruşunu görmek isterseniz ama bizde yan sanayi helezonlar vardı normalden daha yüksekti sankiJantlar OEM VW jantı mıydı? Hangi ebat kullandınız, ben hala fabrika çıkış sacları tutuyorum da seneye yazlık için jant bakıyorum
O jantı biliyorum bende de orjinal ebat var sizdeki gibi de malum araba fazla yumuşak, yazlıkta 16 ve hatta belki 17lik janta geçmeyi planlıyorumB5.5 kasanın comfortline jantı olması lazım. Orijinaldi ebat olarak da 195 65 15 standarttı yerdeki halini de atabilirim duruşunu görmek isterseniz ama bizde yan sanayi helezonlar vardı normalden daha yüksekti sanki