Hayırlı olsun, Alfanızın olduğunu bilmiyordum, güzel bir araç Clarkson’a göre her petrolhead Alfa sahibi olmalı diyordu, siz bir görevi tamamlamışsınız. 1.6 TS mi?
Teşekkür ederim. Yeni aldım, ilk otomobilim. 2.0 TSHayırlı olsun, Alfanızın olduğunu bilmiyordum, güzel bir araç Clarkson’a göre her petrolhead Alfa sahibi olmalı diyordu, siz bir görevi tamamlamışsınız. 1.6 TS mi?
Hocam garaj başlığında tanıtırsanız sevinirim, sizin yazılarınızın keyifli olacağını düşünüyorum.Alfa 156'da 2.0 TS motor ile merak ettiğim bir araç.Teşekkür ederim. Yeni aldım, ilk otomobilim. 2.0 TS
Aralarında çok mânalı bakışlar görüyorum, yeni bir ilişki mi doğuyor yoksaÇilekeş ve Süleyman
Ekli dosyayı görüntüle 22870
Çilekeş ve Süleyman
Ekli dosyayı görüntüle 22870
Hiç sorma müdür. Benim Süleyman net şımartılıyor. Mazda'ya acıyorum. Vallahi acıyorum.ne çekti be ama, bi haftada ben dertlendim
cam filmi şart şu haliyle
Arkalarda var aslında ama ön yan camlara şart, aklımızda ama fırsat olmadı.cam filmi şart şu haliyle
Olum bu nasıl bir çekicilik la. Cidden şöyle bakınca aşırı iyi geliyor. Fotoğrafın açısı muazzam.
Seneye bol bol yıkarız artıkOlum bu nasıl bir çekicilik la. Cidden şöyle bakınca aşırı iyi geliyor. Fotoğrafın açısı muazzam.
Bekleriz her zaman.Seneye bol bol yıkarız artık
Öyle denir mi, satalım hemen sana diyeceksinSeneye bol bol yıkarız artık
Kayserili miyim lan ben?Öyle denir mi, satalım hemen sana diyeceksin
Yakın yakınKayserili miyim lan ben?