Ey ahali, derhal bayraklar asıla! Bugün bayram günüdür! Şaka bir yana sonunda 7 ay sonra ilk yıkamaMaşallah'ları eksik etmeyelim
Ekli dosyayı görüntüle 35779
Benzetme güzeldi, yüzümde bir tebessüm oluştuMaşallah, anne yapımı kek gibi lezzetli görünüyor.
Kazasız belasız keyifle binin.
Maşallah çok temiz duruyor.Ey ahali, derhal bayraklar asıla! Bugün bayram günüdür! Şaka bir yana sonunda 7 ay sonra ilk yıkamaMaşallah'ları eksik etmeyelim
Ekli dosyayı görüntüle 35779Ekli dosyayı görüntüle 35782Ekli dosyayı görüntüle 35780Ekli dosyayı görüntüle 35781
7 ay sonra olmasa da bir yıkama da benden bugünEy ahali, derhal bayraklar asıla! Bugün bayram günüdür! Şaka bir yana sonunda 7 ay sonra ilk yıkamaMaşallah'ları eksik etmeyelim
Ekli dosyayı görüntüle 35779Ekli dosyayı görüntüle 35782Ekli dosyayı görüntüle 35780Ekli dosyayı görüntüle 35781
Maşallah maşallah7 ay sonra olmasa da bir yıkama da benden bugünGerçi 2bin küsür km yol 7 aya bedel sanırım öldüm sinek temizlemekten
Ekli dosyayı görüntüle 35790
Ekli dosyayı görüntüle 35791
Teşekkürler, bence premiumlarda kötü Estate yok artık. Son dönemdeki Audi, Volvo, Jaguar ve BMW dahil hepsinin estate’i gözün kapalı alınır. Sizin araca da maşallah, yıkanınca kendine gelmişMaşallah maşallahMercedes bu Estate işini çok iyi yapıyor ya
Uzun yolun 2 bin kilometresi şehir içindeki 7 aya bedel olabilir bence de evet
![]()
Ford çizgileri maviye gelsin tozluklardaki![]()
Bir spoilerı hak ediyor artık.
Yakışır gibi duruyor şekillendirmeye ne zaman geçiyorsun ?Vallahi şu an kırmızı çok hoşuma gitti, artık çıkartma-sticker vs. işlemi belli bir süre muhtemelen kışa kadar rafa kaldırıldı. Kışlık jantlara değişik projeler düşünüyorum. Eski nesil bir jant olduğu için kenarlarına bronz bir disk oluşturacak şekilde ince bir boya bir de tek bir koluna Speedline tarzı bir logo düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 35841
mesela.
![]()
O bronz olmasını planladığım kısım ise yukarıda görünen jantın(Delta Integrale) siyah olmayan kısımları olacak, yani içerisi giri dış diski bronz-altın olacak puntoları ile birlikte, kollarının birinin üstünde de Speedline logosunu düşünüyorum bilmem ne düşünürsünüz.
![]()
Çok haklısın fakat biliyorsun kışın kışlıkları takacağım zaman şu an yaptıklarımın sırıtmaması lazım o sebepten biraz daha bekliyorum bakalım ne zamana kadar erteleyeceğim![]()
![]()
Muhtemelen yaz sonu olur gibime geliyor-masraf planlaması adına-, şu an yağ bakımını düşünüyorum bir de olursa açık hava filtresi montajı olacak gibi ama orası tam net değil uyarsa olacak uymazsa normal filtreye devam.Yakışır gibi duruyor şekillendirmeye ne zaman geçiyorsun ?![]()