okşana bir çift mini cooper plakalığı taktım... manifesttir 777 falan filan

date
Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 20250429_182342.jpgSırada Polo'yu satmak var![]()
1 saatte satılmasıEkli dosyayı görüntüle 50407
Ekli dosyayı görüntüle 50408
Dediğimizi yaptık, 1.5 sene 20 bin km bindikten sonra Polo ile yollarımızı ayırdık. Keyifli ve masrafsız bir araç sahipliğiydi 1 saatte satıldı, yeni sahibine hayırlı olsun.
benim arabayı da satsanaEkli dosyayı görüntüle 50407
Dediğimizi yaptık, 1.5 sene 20 bin km bindikten sonra Polo ile yollarımızı ayırdık. Keyifli ve masrafsız bir araç sahipliğiydi 1 saatte satıldı, yeni sahibine hayırlı olsun.
Gargamel satılır zaten merak etmebenim arabayı da satsana
çok zor olacak gibi daha ilana koymadan eşe dosta haber salma şeklinde bile kafayı yedim, temmuz-ağustos gibi koycam bakalımGargamel satılır zaten merak etme
Kaşa verdiniz acaba sorması ayıp?Ekli dosyayı görüntüle 50407
2013 157 binde 1.4 manuel Chrome EditionKaşa verdiniz acaba sorması ayıp?
Hayırlı olsun bence müthiş paraya gitmiş.2013 157 binde 1.4 manuel Chrome Edition
6 parça 180 bin tramer (170 i 3 parca halinde güncel)
Kaput tavan bagaj orijinal, sag on camurluk degisen sag arka kapi camurluk haric kalan yanlarda boya vardı şasi podye airbag vs hatasız, 575 bin tl ye verdim.
Bugünün 500-600 arasına bir daha araba bakacak olsam yine 1.4 atmosferik 6R kasa Polo alabilirdim. Yakıtı makul ve oldukça sorunsuz bir otomobil. 12 yaşında olmasına rağmen rutin bakım harici hiçbir şey yapmadım arabaya ihtiyacı da yoktu. İlana koymadan sahibindende değerlememe yaptığımda hatasızına aşağıdaki fiyatları verdi, ben de aldığım değer kayıplarını düşüp bir fiyat girdim ve hızlıca satılmış oldu.Hayırlı olsun bence müthiş paraya gitmiş.
Bugünün 500-600 arasına bir daha araba bakacak olsam yine 1.4 atmosferik 6R kasa Polo alabilirdim. Yakıtı makul ve oldukça sorunsuz bir otomobil. 12 yaşında olmasına rağmen rutin bakım harici hiçbir şey yapmadım arabaya ihtiyacı da yoktu. İlana koymadan sahibindende değerlememe yaptığımda hatasızına aşağıdaki fiyatları verdi, ben de aldığım değer kayıplarını düşüp bir fiyat girdim ve hızlıca satılmış oldu.Ekli dosyayı görüntüle 50413
Çok iyi rakama gitmiş, çok hayırlı olsun.2013 157 binde 1.4 manuel Chrome Edition
6 parça 180 bin tramer (170 i 3 parca halinde güncel)
Kaput tavan bagaj orijinal, sag on camurluk degisen sag arka kapi camurluk haric kalan yanlarda boya vardı şasi podye airbag vs hatasız, 575 bin tl ye verdim.
Babaya suvu verip ateşli hatchback'e çökme işi2 vagdan 2 japona döndürülen garaj
Ekli dosyayı görüntüle 50427
Babaya suvu verip ateşli hatchback'e çökme işiiyiymiş
hayırlı olsun derin oğlan, güzel günlerde kullanılsın inşallah. Bir ara görücüye getirirsin makinayı
mondeo arıza yapmaya devam ederse bizim yol da japona doğru kayacak :d ,2 vagdan 2 japona döndürülen garaj
Bu kadar yüklenirsek olacağı buydu2 vagdan 2 japona döndürülen garaj