Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    708
Ufak detayları korusa baya güzel bu yapay zeka :D
aa52872b-b1d0-494f-9cda-c56d75f05c47.png
ef449ed2-9117-405c-a488-340df6d7bf54.png

kovaladıkları fotoğraf çok iyi :D
clio hala hazır olmadığı için egeayla girsem mi diye çok düşündüm ama düşünmekten öteye geçemedim. Şimdi dönüp bakınca keşke girseydim diyorum.
Hangi seansa girdin?
ne kovalaması ya safety car'dık 😅 cumartesi günü a seansında çıktım, Egeayla çıksaydın benim gibi çok yormadan, keyfine iyi olurdu.

ne kovalaması ya safety car'dık 😅 cumartesi günü a seansında çıktım, Egeayla çıksaydın benim gibi çok yormadan, keyfine iyi olurdu.
Fotoğrafta kovalıyorlar bozuntuya verme :D keyfine düşünüyordum zaten ama çok yormadan kısmından emin olamayınca girmedim. Tabi bide arabanın bakımı geldiğinden şartlar o sıcak hava için uygun değildi

“…Yıllardır severek kullandığımız Volvo s80 1.6 T4 aracımızı satmaya karar verdik.

Bakımlarını eksiksiz olarak her 10.000 km de yaptırdık.

Çoğunlukla uzun yol şehirler arası iş amacıyla kullanılmış olup motoru sıkıştırılmamış ve yorulmamıştır. Uzun yolda her 2-3 saat arası en az yarım saat dinlendirilmiştir.

Soğuk havalarda sabah çalıştırıldıktan sonra ortalama 3 dk beklenmiş çok sıcak havalarda ise aracı kapatmadan yine 3-5 dk arası rölantide çalıştırıldıktan sonra motor durdurulmuştur.

Her zaman vites ilk olarak N konumuna alınarak el freni çekilmiş sonra P konumuna alınmıştır.

Aracın herhangi bir trim sesi yoktur. Bu konuda takıntılı olduğumuz için her zaman USA yada UK malı ürünler ile iç kabin temizlenmiştir.

Araç hiç bir zaman benzinlikte yıkanmamış olup çoğu zaman Kadıköy Meguiars'ta yıkanmıştır. Her zaman cilalı yıkama yaptırılmış, bilinmedik marka şampuan kullanılmamıştır. …”