Selam dayı Tümosan
Kızılay dağıtmış gibi her yerdeler. Özellikle beyazları filolar nedeniyle her köşe başında görüyoruz. Bu durumun bize unutturduğu şöyle bir gerçek var: Gözlerimiz çok alıştı ama aslında bu arabaların özellikle dış tasarımı çok çok iyi ya. İç mekanda da dolu paketlerin ekranları ilk çıktığı zamanlarda öncüydü.Görev adamı
ilk çıktığı zamanlarda çok modern bir dizaynı vardı gerçekten, göze hoş geliyordu. artik sürekli her köşe başında şirket paket görünce insan arabadan tiksinmeye başlıyor. Ama dolu paket + metalik renk olanların hâlâ cazibesi var.Kızılay dağıtmış gibi her yerdeler. Özellikle beyazları filolar nedeniyle her köşe başında görüyoruz. Bu durumun bize unutturduğu şöyle bir gerçek var: Gözlerimiz çok alıştı ama aslında bu arabaların özellikle dış tasarımı çok çok iyi ya. İç mekanda da dolu paketlerin ekranları ilk çıktığı zamanlarda öncüydü.
8 yıllık bir kasa olmasına rağmen halen göze hitap ettiğini düşünüyorum bende. İç mekan sınıf standartları ve aynı zamanda renault standartları içinde bence ortalama üstünde. 120’yle giderken tedirgin eden 0 km egea’dan sonra, oturaklılığı ve konforuyla üst sınıfa geçmiş gibi hissettim. Yıllarca babalarımız bu arabaları övdüler dinlemedik, renault’a mesafeli olduk. Büyüdükçe ne kadar haklı olduklarını gördük. Şu an piyasada bu arabadan daha mantıklı bir aile ve/veya filo aracı olduğuna inanmıyorum* (*1.5 dci edc kombinasyonu için geçerlidir)Kızılay dağıtmış gibi her yerdeler. Özellikle beyazları filolar nedeniyle her köşe başında görüyoruz. Bu durumun bize unutturduğu şöyle bir gerçek var: Gözlerimiz çok alıştı ama aslında bu arabaların özellikle dış tasarımı çok çok iyi ya. İç mekanda da dolu paketlerin ekranları ilk çıktığı zamanlarda öncüydü.