gece gelen "karekodlu vernikli app plaka bastırıp sütten çıkmış ak kaşık golf'ü ilk çevirmede bağlatma" perileri..
Accent İmpala pozu vermiş
Siyah araba bakımlı olunca başka duruyor. Elinize sağlık. Meguiars Tyre Gel de gerçekten mucize gibi bir ürün. Bir şişe alıyorsun yıllarca kullanıyorsun.Biraz vaktim olunca ilk yıkamamı yapayım dedim ama eldiven düz panellerde resmen zımpara yapar gibi ses çıkarınca tamam dedim işimiz var. Yıkadıktan sonra kil geçtim ve kaputun 1/4’ünden çıkan kir gördüğünüz gibi. Kilden sonra yüzey ve boya kendine geldi. Tekrar temaslı yıkamadan sonra izopropil alkolle temizleyip cilası atıldı. Lastiklere de yıllardır favori ürünüm olan meguiars Tyre gel geçildi. Artık benim arabam diyebiliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 52932Ekli dosyayı görüntüle 52933
Teşekkür ederim, hakkaten başta pahalı geliyor ama ben fazla fazla kullanmama rağmen 3 yılda %20 sini anca harcayabildimSiyah araba bakımlı olunca başka duruyor. Elinize sağlık. Meguiars Tyre Gel de gerçekten mucize gibi bir ürün. Bir şişe alıyorsun yıllarca kullanıyorsun.
bugün kuzey marmarayı 140-160 arası gidince 11 litre/100km, dönüşte 100-120 arası gelince 7.9 litre/100km LPG tüketti. çok fark ediyor kullanmaya bağlı olarak.
Ekli dosyayı görüntüle 49287
307. Sayfayı direk sana armağan edelim benceEkli dosyayı görüntüle 52957
307. Sayfayı usulca bekleme şekli
İki arabayı yan yana koyup poz verdirticem ona özel307. Sayfayı direk sana armağan edelim bence![]()
Benim 307 yi de çekelim yanlarınaİki arabayı yan yana koyup poz verdirticem ona özel![]()
Olur olur sayfayı kapatırız artıkBenim 307 yi de çekelim yanlarına![]()