Uzun zamandır yıkanmayan Çorba da rengine dönmüş oldu
Kardeşim şu siteye +18 resim atmayın
Şu evladı görmeye gelemedim bir türlü yaDostlarla hasbihal
Temizlik(benzinlikteki boyalı pavyon köpüğüyle)
Yazılım
Muayene
Pist
Vb farklı aktiviteler…
Foruma uğramışken galerimi dökeyim dedim
W/ @DuzboruDownpipe , @bt
Zaman zaman nazara geliyoruzher şey fotoğraflar kadar dertsiz olabilse keşke dışı sizi içi beni yakıyor ama seviyorum
Ekli dosyayı görüntüle 53047
Ekli dosyayı görüntüle 53048
Ekli dosyayı görüntüle 53049
Ekli dosyayı görüntüle 53050
Ekli dosyayı görüntüle 53051
Ekli dosyayı görüntüle 53052
Ekli dosyayı görüntüle 53053
Ekli dosyayı görüntüle 53054
Ne zaman isterseniz İzmit'e beklerim müsait bir ortak zamandaŞu evladı görmeye gelemedim bir türlü ya
Forum ile buluşma olur mu emin değilim ama uygun bir zamanda bireysel olarak geleceğim İzmit’e. 21 Aralık’ta da görüşmeyi isterdim ama ağır bir hastalık geçiriyorum şu dönemde, belki anca toparlamış olurum, bilemiyorum.Ne zaman isterseniz İzmit'e beklerim müsait bir ortak zamandadünkü buluşmamız spontaneydi. Birkaç telefonla 14 kişi-10 otomobil toplandık. Ne zamandır aklımda olan forumu da dahil etmeli bir buluşma var. Önden planlayarak öyle bir şey mi yapsak? Hatta 21 Aralık'ta İstanbulpark Trackday buluşması yapsak mı?(bu sefer katılımcı değil izleyici olarak orada olacağım)
Geçmiş olsunForum ile buluşma olur mu emin değilim ama uygun bir zamanda bireysel olarak geleceğim İzmit’e. 21 Aralık’ta da görüşmeyi isterdim ama ağır bir hastalık geçiriyorum şu dönemde, belki anca toparlamış olurum, bilemiyorum.
Dostlarla hasbihal
Temizlik(benzinlikteki boyalı pavyon köpüğüyle)
Yazılım
Muayene
Pist
Vb farklı aktiviteler…
Foruma uğramışken galerimi dökeyim dedim
W/ @DuzboruDownpipe , @bt
Zaman zaman nazara geliyoruzher şey fotoğraflar kadar dertsiz olabilse keşke dışı sizi içi beni yakıyor ama seviyorum
Ekli dosyayı görüntüle 53047
Ekli dosyayı görüntüle 53048
Ekli dosyayı görüntüle 53049
Ekli dosyayı görüntüle 53050
Ekli dosyayı görüntüle 53051
Ekli dosyayı görüntüle 53052
Ekli dosyayı görüntüle 53053
Ekli dosyayı görüntüle 53054

Bende ankaradaki supra için yazıyordum aynı renk cliom var diye
Ben de İstanbul'da olacağım belki gelebilirim izleyici olarak.Ne zaman isterseniz İzmit'e beklerim müsait bir ortak zamandadünkü buluşmamız spontaneydi. Birkaç telefonla 14 kişi-10 otomobil toplandık. Ne zamandır aklımda olan forumu da dahil etmeli bir buluşma var. Önden planlayarak öyle bir şey mi yapsak? Hatta 21 Aralık'ta İstanbulpark Trackday buluşması yapsak mı?(bu sefer katılımcı değil izleyici olarak orada olacağım)
Ne güzel olur bence oylamaya değerNe zaman isterseniz İzmit'e beklerim müsait bir ortak zamandadünkü buluşmamız spontaneydi. Birkaç telefonla 14 kişi-10 otomobil toplandık. Ne zamandır aklımda olan forumu da dahil etmeli bir buluşma var. Önden planlayarak öyle bir şey mi yapsak? Hatta 21 Aralık'ta İstanbulpark Trackday buluşması yapsak mı?(bu sefer katılımcı değil izleyici olarak orada olacağım)
Maşallah
Süper, neden daha önce başlamadım diye çokça kez soruyorum ben hep kendime. Motosiklet seçimi, ekipman seçimi, kapalı alan ve yol eğitimleri için bildiklerimi seve seve aktarırımMaşallah
Bu aralar ben de acayip sardım motosikletlere. Zehri aldık bir kere. Sahip olmadan da durmak yok
Çok teşekkür ediyorum. Önce ehliyeti cebime koyayım sonrası sonra. Ben de istanbulda yaşıyorum. İhtiyacım olduğunda bol bol rahatsız ederim artıkSüper, neden daha önce başlamadım diye çokça kez soruyorum ben hep kendime. Motosiklet seçimi, ekipman seçimi, kapalı alan ve yol eğitimleri için bildiklerimi seve seve aktarırım