Model olarak ayrı ayrı yorum yapamam ama trafikte dikkatimi çeken şey eski araçların (15-25 yaş) yeni modellere göre çok alçak ve dar olduğu.Bence güncel modeller bu anlamda çok daha iyi.
Model olarak ayrı ayrı yorum yapamam ama trafikte dikkatimi çeken şey eski araçların (15-25 yaş) yeni modellere göre çok alçak ve dar olduğu.Bence güncel modeller bu anlamda çok daha iyi.
yeni arabaların çoğu önceki nesillere göre dıştan büyüdü daha çok (güvenlik). Eskilerin alçak olması da lastik ebatlarının payından kaynaklı biraz. Focus 1, megane 1, euro civic gibi C sınıfı araçlarda kullanılan lastik ebatları şuan clioda kullanılan ebattan küçük, sadece lastik bile 3cm büyük çap olarak + biraz daha geniş çalışma aralığı olan süspansiyonlar da eklenince belirgin yükselti farkı oldu artık.Model olarak ayrı ayrı yorum yapamam ama trafikte dikkatimi çeken şey eski araçların (15-25 yaş) yeni modellere göre çok alçak ve dar olduğu.Bence güncel modeller bu anlamda çok daha iyi.
b sınıfında olması gereken ebatlar...
Güncel modeller sadece büyük, içleri eski modellere göre bir genişlik sunmuyor ki. Tamamen görsellik üzerine kurulu bir şey. Aracın proporsiyonunu kötüleştiren bir konu. Yere paralel duran otomobil yok artık.Model olarak ayrı ayrı yorum yapamam ama trafikte dikkatimi çeken şey eski araçların (15-25 yaş) yeni modellere göre çok alçak ve dar olduğu.Bence güncel modeller bu anlamda çok daha iyi.
Euro Accord 6 ile her kasisi çapraz geçiyorum ama bu durum bence arabadan kaynaklı değil, kasislerin tasarımından kaynaklı.Alçak olması konusunda benim araçtan muzdaripim. Ufak denilebilecek tümseklerde dahi sürtme sesi geliyor. Allahtan koruma sacı var.
Burdaki çoğu kasiste aracın ön tekeri inmeden arka çıkıyor, arabanın aks açıklığı fazlaysa arka çıkmadan ön inebiliyor bazılarında havada kalabilirsiniz o kadar yükseklerEuro Accord 6 ile her kasisi çapraz geçiyorum ama bu durum bence arabadan kaynaklı değil, kasislerin tasarımından kaynaklı.
istanbulda kasislere 40-50 ile dalsanız sıkıntı yok. kocaelinde bir kere 40 ile geçme durumunda kalmıştım mondeo ile, en son tavan lambası aynadan aşağıda olacak şekilde sarkıyordu :d . Bazen 20 ile 10-20 ile geçseniz bile ön tampon sürtüyor, accord askıda kalır :dBurdaki çoğu kasiste aracın ön tekeri inmeden arka çıkıyor, arabanın aks açıklığı fazlaysa arka çıkmadan ön inebiliyor bazılarında havada kalabilirsiniz o kadar yüksekler![]()
kışlıkları taktım, benim de askıda kalma sezonum açıldı. araba çok az bir farkla alçalıyor. direkt sürtmeye başlayacak :')istanbulda kasislere 40-50 ile dalsanız sıkıntı yok. kocaelinde bir kere 40 ile geçme durumunda kalmıştım mondeo ile, en son tavan lambası aynadan aşağıda olacak şekilde sarkıyordu :d . Bazen 20 ile 10-20 ile geçseniz bile ön tampon sürtüyor, accord askıda kalır :d