bir buçuk ay aranın ardından gece yıkaması + kokoreç self datesi yapıldı, başıma bir iş gelmeyecekse aynadaki görüşü engellemediğine inandığım ağaçlı koku yenilendi...
Abi kışlıklar güzel duruyor sende. Lastikler Continental 860p mi? O ebatta hiç karda ve buzda kullandın mı? Geniş tabanı ben kışın pek sevmiyorum da, senin yorumunu yine de merak ettim.
Teşekkür ederim hocam, daha iyileri sizin olsunSevindin dostum adına, mantıklı araba
Maşallah çiçek gibiEkli dosyayı görüntüle 54472
bir buçuk ay aranın ardından gece yıkaması + kokoreç self datesi yapıldı, başıma bir iş gelmeyecekse aynadaki görüşü engellemediğine inandığım ağaçlı koku yenilendi...
bayılıyorum şu kombinasyona ya maşallah
Evet model o. Açıkçası aldıktan sonra kar veya buzda kullanma şansım olmadı. Ama soğuk havada ve ıslakta tutuşunu çok beğendim.Abi kışlıklar güzel duruyor sende. Lastikler Continental 860p mi? O ebatta hiç karda ve buzda kullandın mı? Geniş tabanı ben kışın pek sevmiyorum da, senin yorumunu yine de merak ettim.
Ben tercih konusunda bu arabayı yazacaktım, aklımdan geçti de.. Sizin konudan 1 ay önce, başka bir konuda yazmıştım. Orada daha yeni i20 varken Jazz çok olmadı gibi olmuştu. Sizin konuda da ağırlık Kia'daydı, dedim boşver şimdi Jazz'ı.seviyorum merkez
Ekli dosyayı görüntüle 54490
Ben tercih konusunda bu arabayı yazacaktım, aklımdan geçti de.. Sizin konudan 1 ay önce, başka bir konuda yazmıştım. Orada daha yeni i20 varken Jazz çok olmadı gibi olmuştu. Sizin konuda da ağırlık Kia'daydı, dedim boşver şimdi Jazz'ı.
Neyse ki siz bulmuşsunuzVallahi büyük sorumluluk aslında bu işler..