Sizin siyah octavia da yanıyor hocam. Güle güle kullanın.Maşallah çok iyi, octi öncesi niyetlenmiştim ancak olmamıştı.
Hele farları görünce direkt thor çekici canlanıyor kafamda.
Ekli dosyayı görüntüle 54859
Ekli dosyayı görüntüle 54905
Accord reyizin bendeki son fotoğrafı
Ekli dosyayı görüntüle 54906
Bu da satışa götürürken inadıma yaptığı ufak çaplı görsel şölen![]()
Abs ışığı daha çok soğukta yanıyordu, ilk çalıştırmada yandığı zaman kalıyor, yanmadığında da hiç yanmıyordu. Fren ikaz işareti nadiren görünüp kayboluyordu, tesisatında bir temassızlık olabileceğini tahmin ediyordum. Bunlarla ilgilenmeye vaktim olmadı, yeni sahibine bilgi vererek sattım.Ekli dosyayı görüntüle 54907
Abi şaka bir yana senin arıza ışıkları neden yanıyordu? Ben şükür hepsini söndürmeyi başardım![]()
Corsa (McLaren) KM yapmasın diye Jetta'ya biniyoruzŞimdilik satmaktan vazgeçince evin ilk aracı oldu. Corsa'yı 40 bin km'deyken çektim kenara. Satmaya karar vereceğimiz zamana kadar bu makineyle devam.
Ekli dosyayı görüntüle 54925
Ekli dosyayı görüntüle 54926
Ekli dosyayı görüntüle 54927
Aslında tam olarak durum böyle oldu. Corsa'nın henüz kazası yokken, eskimemişken Jetta'dan devam edelim dedik. Yarın öbür gün Corsa'yı satarsam pazarlık payı bırakmayacak kondisyonda kalsınCorsa (McLaren) KM yapmasın diye Jetta'ya biniyoruz![]()
Kaliteli bir araç. Kuzenimde 1.6 tdi dsg vardı. İçine oturduğun andan itibaren kalitesini hissettiriyorŞimdilik satmaktan vazgeçince evin ilk aracı oldu. Corsa'yı 40 bin km'deyken çektim kenara. Satmaya karar vereceğimiz zamana kadar bu makineyle devam.
Ekli dosyayı görüntüle 54925
Ekli dosyayı görüntüle 54926
Ekli dosyayı görüntüle 54927
Kesinlikle. Zaten kalmasına karar vermem de o yüzden oldu. Şehir içinde Corsa, hafif, küçük ve kolay kullanımdan dolayı ne kadar pratikse Jetta özellikle uzun yolda bir o kadar oturaklı, konforlu ve rafine hissettiriyor. Şehir içinde çukurlarda darbe emişleri benim Corsa ile benzer ama içeriye hissettirdiği etkide jetta daha kaliteli. Benim 2015 mk3,5 Focus'u kullandığımdaki kalite hissini alıyorum Jetta sürerken.Kaliteli bir araç. Kuzenimde 1.6 tdi dsg vardı. İçine oturduğun andan itibaren kalitesini hissettiriyor
Vw grubu rafinelik veya bizim deyimimizle "tokluk" hissini en iyi veren markaların başında geliyor genellikle.Peki kasislerden geçerken veya derin çukurlara girip çıkarken arabada esneme oluyor mu?Kesinlikle. Zaten kalmasına karar vermem de o yüzden oldu. Şehir içinde Corsa, hafif, küçük ve kolay kullanımdan dolayı ne kadar pratikse Jetta özellikle uzun yolda bir o kadar oturaklı, konforlu ve rafine hissettiriyor. Şehir içinde çukurlarda darbe emişleri benim Corsa ile benzer ama içeriye hissettirdiği etkide jetta daha kaliteli. Benim 2015 mk3,5 Focus'u kullandığımdaki kalite hissini alıyorum Jetta sürerken.
Esnemeden kasıt yaylanma, üst segmentteki araçlar gibi süzülme hissiyatı ise onlar kadar olmasa da belli miktar var. Jetta'da yol üstündeki tüm gövde hareketleri oldukça tok ama sınırlı. Mesela daha önce hiç deneyimlemeyen biri önce bunu sert olarak algılar. Tecrübe ettikçe de hayır sert değil de tok hissettiriyor der. Yaylana yaylana gitme hissiyatı belli oranda var ama dediğim gibi bunu tok bir hissiyatla yapıyor.Vw grubu rafinelik veya bizim deyimimizle "tokluk" hissini en iyi veren markaların başında geliyor genellikle.Peki kasislerden geçerken veya derin çukurlara girip çıkarken arabada esneme oluyor mu?