Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    723
Teslayı mı yıkasam yoksa Clioyu yıkayıp ilan fotolarını mı çeksem diye düşünürken fotoğraflarda hava kararmış olacağı için önceliği büyük olana verdim.
IMG_20260701_210302865-EDIT.jpg

Çekişi konforu güzelde bi Scania değil yakıt ve şanzıman konusunda ne yazık ki. İnsan Mercedes-Benz'den daha fazlasını bekliyor.
Ben sürücüyüm ve inan ki bir yolda ihtiyaç duyduğum şey konfor, donanım ve kabin :D harici belki yerine park klimalı S500+ gelse onu da severim ama donanım ve kabin çok değiştiriyor sürücünün hayatını :)

1000063457.jpg

en son 1 ay önce yıkamıştım. 1 ayda çok fazla ağaç özü, toz, karadut vs. bulaştı. Daha rahat yıkama için petrole gittim.

Önce köpükleme yaptım, ilk defa bir köpükleme aracın etrafında tur atmaya yetti ve beklediğimden yoğun çıktı. Tabi güneşe denk gelen kısımlar kuruyor yine.
1000063452.jpg

Sonrasında durulama yapıp kendi köpüklü kovamla fırça + sünger turlaması yaptım, marşpiyel ekinde yeni bir sürtme izi de gördüm.
1000063453.jpg

ön köpükleme ve durulamaya rağmen çoğu leke çıkmadı. Mecbur fırça darbesi gerekiyor.
1000063454.jpg

Mutlu son, araç lekesiz temiz bir şekilde kaldı. Lakin köpükleme sonrası durulama suyu anca yetti, 1 janta adam akıllı su tutamadım. 80 liralık jetonlara göre çok az süreye sahip hem köpük hem de su.
1000063455.jpg

1000063456.jpg

paspasları vs. garajda yıkayacağım, onları durulumaya su yetmezdi yüksek ihtimal.