2012 FORD FOCUS 1.6 Tİ-VCT
+Otamatik Park+Yol Tutuşu
-Süspansiyon Çok Sert-Yakıt 10 Litrenin Altına İnmemesi
+Otamatik Park+Yol Tutuşu
-Süspansiyon Çok Sert-Yakıt 10 Litrenin Altına İnmemesi
o arabanın yokuş çıkması bile mucize
O rampaya devasa mı diyorsun sen şimdi neyse susuyorum.Manisa - Bornova arasındaki devasa rampayı
O rampaya devasa mı diyorsun sen şimdi neyse susuyorum.
Çok beğeniyorum şu kasaları. Bir de Chevrolet Tahoe İkisinden birini 6 ay içinde almak istiyorum. 95 üzeri sport Tahoe bakıyorum daha çok. Siz belki fikir verebilirsiniz bana? Hangisi daha kullanışlı olur? Parça durumu, kronik sorunları vs kıyaslarsak.1993 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8
+ Güç, konfor, günümüz otomobillerinde olmayan donanımı, ses, hacim, çekiş sistemi, parça ucuzluğu, sağlamlığı...
- Eski olması, vergisi, yakıtı, virajlarda yatması, frenleri, ağır olması, uzun vites oranları ve ayna mahruti oranı...
astra'dan soğudum yeminle2016 Astra K HB 1.4 150 HP Dynamic paket + 18" alaşım jantlar + 8" bilgi eğlence sistemi + otomatik park pilotu. Fabrika unutmamış olsa sunroof da olacaktı... 1 tane + ve - özellik yazılacaktı ama kendimi tutamayıp aklıma gelenleri yazıyorum.
+ Sürüş limitleri yüksek.
+ Gaza basmamayı becerirseniz düşük yakıt tüketimi.
- 18" jantlarla birlikte düşük sürüş konforu.
- 8" bilgi eğlence sistemi yetersiz.
- Bilgi eğlence sistemi yüzünden olmayan torpido.
- Trim sesleri.
- Kısıtlı görüş açısı ve fazla sayıda kör nokta.
- Geri görüş kamerası tost makinesinden hallice.
- Düşük hızlarda aracın savsak çalışmasına neden olan start&stop. (Kapatın gitsin)
- Kaydırmak için inanmak gerekiyor.
- Çizgilerin "biraz" belirsizleştiği ya da sadece düz çizgi olan yollarda şerit takip sisteminin düzgün çalışmaması.
- Otomatik park pilotu sol tarafı taramıyor ya da ben beceremedim bilemiyorum. Zaten öylesine fazla donanım olsun diye eklettiğim için sorun değil.
- Çok kısa aydınlatma mesafesi olan kısa farlar.
- Biraz da lastiğe bağlı olarak fazla yol sesi alması.
- Çok sık yanlış tercihler yapan otomatik şanzıman. Bu yüzden araba hızlanması gerekirken frenlediği için ölümden döndüm aracı aldığımın ertesi gününde.
- Zayıf geri vites. Çok dik yokuşta durup geri kalkmaya çalışırsanız araç gitmiyor, bu sorun önceki aracım Auris'te yoktu. Oturduğum yer için bu problem, parktan dik yokuşa geri çıkmam gerekiyor ve çıktıktan sonra durmam gerekirse sorun yaratıyor.