Araç beyninden km bilgisi almak olanaklı mıdır?

GMEMD

Taklacı Güvercin
18 Haz 2018
22
81
335
Merhaba, bugün Antalya'da 2012 model sahibinden bir Dacia Duster araca talip olduk. Antalya'da bir kurumsal ekspertiz firması araçta hiç kusur bulamadı. ( değişen boyanan vs ) fakat beyin kayıtlarını incelediğinde 137 bin km'de olduğunu ( katedilen mesafe ) gördüğünü belirtti. ( araç 61 bin km'de. ) Servis Muayene kayıtları aracın km'si ile uyuşuyor. Ekspertiz firması km düşürülmüştür kesinlikle diye bir beyanda bulunmadı ama bir sorun olabileceğini belirtti ve servisin görmesini önerdi. Servis de sadece km'ye değil tam ekpertiz yapacağını ama yazılı belge vermeyeceğini söyledi. Satıcı da benim aracım hatasız diye ekspertiz parasını ödemedi. Aracın beyninden böyle bir sonuca ulaşılması olanaklı mı?
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,005
7
51,307
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
çoğu markada mümkün. Sanırım Renault da bunlardan biri.
 
  • Beğeni
Tepkiler: GMEMD

GMEMD

Taklacı Güvercin
18 Haz 2018
22
81
335
Evet, Renault'da mümkün. Dacia'yı da Renault ile bir tutuyorum. :)
Bugünkü karşılaştığımız durumun aynısı. Hatta gösterilen evrakların formatı, hata ibareleri bile aynı . Tek fark biz aracı almadık. Video için teşekkürler..
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım