Bunun pili yüzünden çok sıcak havalarda çalışması sorun olur.hocam aynı fiyat bandında böyle bişeyde var:
sizdekinin gizli gibi durması çok hoş fakat bunda bulunan pil araçtan indikten sonra oluşabilecek kazayı kaydetmesi güzel.
Bunun pili yüzünden çok sıcak havalarda çalışması sorun olur.hocam aynı fiyat bandında böyle bişeyde var:
sizdekinin gizli gibi durması çok hoş fakat bunda bulunan pil araçtan indikten sonra oluşabilecek kazayı kaydetmesi güzel.
Hocam güle güle kullan. Bayağı da kaliteli çekimi var. Cihazla ilgili birkaç sorum olacak:
- Pil yerine kapasite kullanımı konusunu biraz daha açabilir misin? Super cap filan demişsin, hakkında hiçbir bilgim yok da
- Arabaya montajı nasıl oluyor? Enerjiyi usb kablosuyla çakmaklıktan almıyordur herhalde. Herhangi bir elektronikçi bunu yapabilir mi?
- Sert fren gibi olayları algılaması için arabanın beynine bir bağlantı mı yapılıyor yoksa dahili G sensörü filan mı var?
- Bir de maksimum sd card desteği kaç gb?
@alfhonso ben bi saflık yapmışım, başlıktaki tanım a119c değil, a118c olmalıymış. Bi el atar mısın?
Şu dayı çok güzel anlatmış: https://boraarat.com/amazon-alisveris-deneyimim/@stan amazon almanyadan alışverişle ilgili bilgi de verebilir misin
Araç içi kameranın bir başka faydası, bilmem kaç yüz lira paraya araba aldı diye ışın kılıcı selektörüyle tüm yollara sahip olacağını sanan dallamalarla yaşadığınız bu güzel anları kayıt altına alabilmeniz:
Eşim hemen hemen aynı cümleleri o anda arka koltuktan söyleniyordu. Ama sadece o videodaki kadar gazladım. Sonra yine insan spek.Baba cok hizli araba kullaniyorsun.. piste kadar sabret..
Şu dayı çok güzel anlatmış: https://boraarat.com/amazon-alisveris-deneyimim/
Olay sadece, türkiye'ye sevk edilip edilmediğine dair notu görmekte. sonrası bildiğin gittigidiyor'dan alışveriş yapar gibi.
Estağfurullah, buraların reisi sensin reiseyvaallahhh teşekkür ettim reis
Estağfurullah, buraların reisi sensin reis
Gps var benimkinde ama hiç kullanmadım@stan Gps çok işe yarıyor mu? Sizinki gps özelliğine sahip mi?
Şuan baktığım model A119S modeli. En son çıkanmış. Fakat Gpsli olanı alırsam fiyat bayaa artıyor. Kararsız kaldım [emoji53]Gps var benimkinde ama hiç kullanmadım
Şuan baktığım model A119S modeli. En son çıkanmış. Fakat Gpsli olanı alırsam fiyat bayaa artıyor. Kararsız kaldım [emoji53]
Iyi yapmissin abi ben genelde uzunlarla kor ediyorum anlamadiysa onune gecip sis acip kapatiyorum gene fayda etmeyebiliyor ama. En son birinin yanina usulca yanasip dayi sislerin acik disarda hava guzel kapat istersen dedim he he dedi ole devam etti namus meselesi kırolar icin oAraç içi kameranın bir başka faydası, bilmem kaç yüz lira paraya araba aldı diye ışın kılıcı selektörüyle tüm yollara sahip olacağını sanan dallamalarla yaşadığınız bu güzel anları kayıt altına alabilmeniz: