sinan

Yönetici
Yönetici
Admin
8 Eyl 2016
417
4,115
4,095
37
İstanbul
Seyahatinizde ,yurtiçi veya yurtdışı fark etmeksizin, bir araca sahip olmak size birçok avantajı beraberinde getiriyor. Bir şehri toplu taşıma saatlerine veya rotasına bağlı kalmadan keşfetmek, popüler mekanların dışında bir keşif yapmanıza imkan sağlayabilir.
 
Araç kiralama hizmeti, bulunduğunuz şehirde dilediğiniz zaman diliminde seyahatinizin daha da kolaylaşmasına imkan sağlıyor. Araç kiralama hizmeti için sahip olmanız gereken bazı belgeler bulunuyor. Bu belgelerle güvenli bir şekilde aracınızı kiralayabilirsiniz.

1.   Nüfus Cüzdanı Pasaport ve Ehliyet
Araç kiralama işleminde size ait bilgilerin bulunduğu ve araç sürmenize engel olmadığını kanıtlayan önemli belgeler pasaport, nüfus cüzdanı ve ehliyettir. Yurtiçi araç kiralamalarda nüfus cüzdanı ve ehliyet yeterli görülüyor. Ancak ehliyet ve nüfus cüzdanınızın güncel olduğundan emin olmanız gerekiyor. Yurtdışı araç kiralama işlemlerinde ise pasaport ve ehliyetiniz ilgili araç kiralama firması tarafından talep...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım