DuzboruDownpipe

Reis
Destekçi
Beta Programı
9 Eyl 2016
7,583
18,350
5,020
Kocaeli
Marka
Volkswagen
Bir de hızlı cila önerimiz olacak. Bugün instagram'dan paylaştığımız bir ürün. Oldukça etkili, silika içerikli bir sprey sealant. Bilmeyenler için not düşelim, seramik kaplamaların hammadesi SiO2, yani silikon dioksittir. Silisyum dioksit ya da silika olarak ta anılır. Silika renksiz bir hammaddedir ve uygulandığı yüzeylerde, son dönemlerde sıklıkla duyduğumuz seramik kaplama ürünlerine has bir parlaklık bırakır. Bu hammaddenin dahil edildiği detay ürünleri genellikle uzun ömürlü ve yüksek derecede su itici özellikler taşır.

Nanolex SiFinish de bu ürünlerden. Oldukça kolay uygulanıyor. Bir panel için mikrofiber beze 2-3 püskürtme yeterli gelebiliyor. Büyük panelleri 4'e bölerek çalışma yapabilirsiniz. Örneğin kaputu 4 eşit parçaya bölün, her bölüm için beze 2-3 püskürtme yapın. Bezin püskürttüğünüz tarafıyla ürünü eşit bir şekilde dağıtırken, bezin ters tarafıyla oluşabilecek izleri giderin. Kapıları 2 eşit parçaya bölebilirsiniz mesela. Zaten ürünü yüzeye sürmeye başladığınızda, sürmediğiniz kısımla aradaki farkı anlayabiliyorsunuz. Zira yüksek derecede pürüzsüzlük hissi yaratıyor ve aracın boyasına hoş bir kontrast katıyor. Benim kendi aracımda dün denediğim ve oldukça memnun kaldığım bir ürün oldu kendisi. Sizlere de tavsiye ederim. Ürün için tıklayabilirsiniz.

Ürün uygulama videosu :
http://instagr.am/p/B4fr68nJmQ1/
Ürün hoşuma gitti parayı bulursam alırım bi şişe :D Boyakoruma.com dan zamanında Koch Chemie NMPC almıştım, en uygun fiyat sizdeydi, 2 tane de DBY Detailing kokusu gelmişti babam kondu üstlerine :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: cemdogu

cemdogu

Profesör
12 Eyl 2016
164
459
1,535
Ankara
Marka
Citroen
Ürün hoşuma gitti parayı bulursam alırım bi şişe :D Boyakoruma.com dan zamanında Koch Chemie NMPC almıştım, en uygun fiyat sizdeydi, 2 tane de DBY Detailing kokusu gelmişti babam kondu üstlerine :D

NanoMagicPlastCare de çok çok çok iyi bir ürün. Özellikle solgun plastiklerde devrim yaratırken, iyi durumdaki plastik aksamlarda çok uzun ömürlü bir koruma sağlıyor. Hazır bahsi geçmişken onun da uygulama videosunu koyayım buraya. İyi hatırlattınız.

Kokular için ise bir sonraki siparişte, çökülen kokularınızı telafi ederiz, arkadaşlara iletirim mutlaka :)


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım