yazın kadosan sanayideki bir prins bayisi corsa 1.4 aracım için 1700 tl demişti fiyat, dolar ama 3 tl idi o zamanbaktım da yanlış bakmışım atiker 1340 prıns 2560 imiş
yazın kadosan sanayideki bir prins bayisi corsa 1.4 aracım için 1700 tl demişti fiyat, dolar ama 3 tl idi o zamanbaktım da yanlış bakmışım atiker 1340 prıns 2560 imiş
taksi olunca araç plakası takılmadan takıldı, alınan galeri aynı anda filo gibi yapıp indirim almış olabilr sonuçta adamlar 100'er 100'er alıyor araçları hemen hemenvalla geçen sene ekim ayında bizim taunusa da atiker lpg taktırdık 600 liraya da sıralı falan değil bizim. Sıralılar daha fazla olması lazım
taksi olunca araç plakası takılmadan takıldı, alınan galeri aynı anda filo gibi yapıp indirim almış olabilr sonuçta adamlar 100'er 100'er alıyor araçları hemen hemen
bende tam anlamadım zaten burda mı taktırsam denizli de mi kararsız kaldım denizliden bildiğin işçiliği iyi olan bir yer varmı ?bunda eksik olan bişiler var hacı bu fiyatlar çok ucuz
bende tam anlamadım zaten burda mı taktırsam denizli de mi kararsız kaldım denizliden bildiğin işçiliği iyi olan bir yer varmı ?
işçilik falan önemli şimdi sakata gelmeyeyim diye soruyom bizim ki taşkafanın bir üstü olacak ama sıralı olacak obdli olan sistemlerden düşünüyorum zaten adı ne ? nerede mekan ?var da fiyatlar pahalı)) diyorum ya prins 7bin lira dediler tucson 1.6 gdi için, aynı kit kullanılmaz seninki daha uygun olur ama cıx
))
bi yer daha var ama onda sıralı'ya güvenemem bizim araba taşkafa lpg olduğu için sıkıntı yok![]()
işçilik falan önemli şimdi sakata gelmeyeyim diye soruyom bizim ki taşkafanın bir üstü olacak ama sıralı olacak obdli olan sistemlerden düşünüyorum zaten adı ne ? nerede mekan ?
eyvallah abi çok sağol bende gold düşünmüştüm obdsiz taktırmayı düşünmüyorum aydınlattığın için teşekkürlerAtikerin gold veya grand serisini gözün kapalı taktır. Bu söylediğim modeller obd'lidir, yani sorunsuz performans düşmeden kullanırsın. Taktırma maliyeti de baya bir azdır. Araban atmosferik mpi motor olduğundan prins e vereceğin para, boşa giden para olur.
şimdi söke aydında araştırıyorum bizimkiler burda veya denizlide taktırmak arasında kararsız eğer orda taktırcak olursak haberleşelim1nci sanayi sitesinde, eski mezarlığı biliyormusun bilmiyorum veya çarşı karakolunu, onun aşağı tarafında kalıyor beraber gidebiliriz gitmek istersen
eyvallah abi çok sağol bende gold düşünmüştüm obdsiz taktırmayı düşünmüyorum aydınlattığın için teşekkürler
şimdi söke aydında araştırıyorum bizimkiler burda veya denizlide taktırmak arasında kararsız eğer orda taktırcak olursak haberleşelim
valla bir fiyat alırsan benim için çok iyi olur Atiker 4 Silindir Gold OBD II bu modeli kaça takarlar kaç taksit olur ismi ne tam dükkanın ?Tamamdır hacım, istersen fiyat alabilirim burası için ben de
valla bir fiyat alırsan benim için çok iyi olur Atiker 4 Silindir Gold OBD II bu modeli kaça takarlar kaç taksit olur ismi ne tam dükkanın ?
ben buldum bayilere bakarken matt kardeşleradını hatırlamıyorum hacı ya yarın bakayım bildireyim sana
burayı sevmedim hacı lada servisi aynı zamanda burası hiç sevmedim hemde üst kat komşusu gidiyo falanda, bunun yan tarafında şimşek otogaz var oraya gidiyoruz biz, sokağın başında solda zavoli'ci prinsci var bide adam aynı zamanda mazda ustası orası biraz üst kademe işteben buldum bayilere bakarken matt kardeşler
https://www.google.com.tr/maps/place/Mat+Kardeşler+Otomotiv/@37.7893593,29.0824202,17.5z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x3e3d5afea0fc073e!8m2!3d37.7898654!4d29.0837848
burası galiba çok sağol valla
atikeri hangisi takıyor peki ? sen bir fiyat alda bende burda bir alayım karşılaştırma yapayımburayı sevmedim hacı lada servisi aynı zamanda burası hiç sevmedim hemde üst kat komşusu gidiyo falanda, bunun yan tarafında şimşek otogaz var oraya gidiyoruz biz, sokağın başında solda zavoli'ci prinsci var bide adam aynı zamanda mazda ustası orası biraz üst kademe işte
atikeri hangisi takıyor peki ? sen bir fiyat alda bende burda bir alayım karşılaştırma yapayım
eyvallah çok sağol teşekkürlerşimşekte de var bu senin attığında da var atiker, yarın alırım hacı haber veririm sana
bende araştırıyorum ama atiker gold kitlerrri kaldırmış ve yerine grand kitleri getirmiş anladığım kadarıyla ama kullananlar hep memnunlar atikere kaydım gibi yüksek ihtimalbende 1.4 polo varken (9n3) Atiker Gold taktırmıştım ve gayet memnun kalmıştım. Takan usta bu motorlara genelde bu kiti taktığını söylemişti, daha pahalı kitleri iteleyebilecekken bunu önermesi üzerine taktırmış ve memnun kalmıştım.