Aracın üstüne çamaşır makinası atan komşu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koraykaya

Koray
İcracı
1,977
Marka
Dacia
Haberlerde gördüğüm manzara arkadaşlar artık yok artık dedim sizin başınıza gelse tepkiniz ne olurdu ? resimde ki araç leon Fr olması lazım komşusu park ettiği için önce boya dökmüş sonra da çamaşır makinası atmış.

AnX7RL.jpg

Valla bizim arabanın üstüne panjur düşmüştü 10. Kattan. Valla ben orda bile kahkaha atarak gülüyordum. Herhaldr araba sahibi olsam yine büyük ihtimalle karnım ağrıyana kadar gülerim sonra atan adama türlü işkenceler uygularım.

valla ben direkt adamın katına çıkıp adamı tutar ayaklarından sallandırıp ´´ulan ş.refsiz o masum çamaşır makinasından ne istedin sıkıysa kendin atlasaydın ya´´der sonra adamı aracın üstüne atardım :)

@mgdedeoglu Haberde ayda bir böyle bir olay oluyor falan diyordu adam. Muhtemelen apartmandaki şahıs her mahallede en az bir tane olan sorunlu tiplerden. Kendimi düşünüyorumda ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim kendi çamaşır makinama acırım onu atmam :D

Bizim sokaktada var bi tane su döküyor allahtan sadece sanki kendi malı sokak parketme diye isyan edip duruyormuş adamın yerinde olsam donuna kadar alırdım şahsen

Şimdi şöyle bir durum var. Hastası olan var, tekerlekli sandalyede olan var, bebek arabasını bile kullanmak inanılmaz eziyetli oluyormuş bazen. Haberi izlemedim şuan tamamen tahmin yürütüyorum, ki Leon direkt olarak evin girişine park edilmiş.
Eskiden oturduğum evin altında iş yeri vardı ve park yeri sebebiyle 2 kere çok ciddi tartışma yaşadım. Adamın savı şu, kardeş biz iş yapıyoruz arabanı başka yere park et. Benim savım şu, evimin önüne park edip edemeyeceğimi sana soracak değilim. E şimdi kim haklı?

Şimdi şöyle bir durum var. Hastası olan var, tekerlekli sandalyede olan var, bebek arabasını bile kullanmak inanılmaz eziyetli oluyormuş bazen. Haberi izlemedim şuan tamamen tahmin yürütüyorum, ki Leon direkt olarak evin girişine park edilmiş.
Eskiden oturduğum evin altında iş yeri vardı ve park yeri sebebiyle 2 kere çok ciddi tartışma yaşadım. Adamın savı şu, kardeş biz iş yapıyoruz arabanı başka yere park et. Benim savım şu, evimin önüne park edip edemeyeceğimi sana soracak değilim. E şimdi kim haklı?
bence benim görüşüm şöyle park ettiğimiz yer kime ait ? belediyeye yani ortak kamu malı olarak geçiyor dükkan sahibine veyahut apartman sınırları içinde mi değil ?ee o zaman vergi verdiğim ve kullanmaya hakkım olan ortak kamu malı olan alanı istediğin gibi kullanıp park edebilirim yasal bir zaruri durum yoktur bence

Madem bu kadar delisin. Alırsın bir duba çakarsın oraya. Hadi aracın sahibi daha deli olsa çekip vursa ne yapacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...