Haberlerde gördüğüm manzara arkadaşlar artık yok artık dedim sizin başınıza gelse tepkiniz ne olurdu ? resimde ki araç leon Fr olması lazım komşusu park ettiği için önce boya dökmüş sonra da çamaşır makinası atmış.

Çamaşır makinası atıp üstüne cila misalı boya da mı dökmüş saykopat herif?
Onlar boya dimi?
önce boya dökmüş abi ardındanda makinayı sallamışÇamaşır makinası atıp üstüne cila misalı boya da mı dökmüş saykopat herif?
Onlar boya dimi?
adamda aynı senin gibi yapıyordu foto çekmiş bol bolValla bizim arabanın üstüne panjur düşmüştü 10. Kattan. Valla ben orda bile kahkaha atarak gülüyordum. Herhaldr araba sahibi olsam yine büyük ihtimalle karnım ağrıyana kadar gülerim sonra atan adama türlü işkenceler uygularım.
bence benim görüşüm şöyle park ettiğimiz yer kime ait ? belediyeye yani ortak kamu malı olarak geçiyor dükkan sahibine veyahut apartman sınırları içinde mi değil ?ee o zaman vergi verdiğim ve kullanmaya hakkım olan ortak kamu malı olan alanı istediğin gibi kullanıp park edebilirim yasal bir zaruri durum yoktur benceŞimdi şöyle bir durum var. Hastası olan var, tekerlekli sandalyede olan var, bebek arabasını bile kullanmak inanılmaz eziyetli oluyormuş bazen. Haberi izlemedim şuan tamamen tahmin yürütüyorum, ki Leon direkt olarak evin girişine park edilmiş.
Eskiden oturduğum evin altında iş yeri vardı ve park yeri sebebiyle 2 kere çok ciddi tartışma yaşadım. Adamın savı şu, kardeş biz iş yapıyoruz arabanı başka yere park et. Benim savım şu, evimin önüne park edip edemeyeceğimi sana soracak değilim. E şimdi kim haklı?