Aracınızda Olmazsa Olmaz Aksesuarlar Nelerdir..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telefon tutacağı en çok kullandığım aksesuar, hiçbir navigasyon programının yandex'ten iyi çalıştığını görmediğim için, bilmediğim bir yere gideceksem en çok kullandığım şey telefon. Bagaj düzenleyiciler de kullanışlı bir aksesuar. Ayak dayama da çok önemli benim için bayaa destek alıyorum kullanırken.

arabanın camında,aynasında,vites topuzunda,anahtarlığında hiçbirşey kullanmamayı tercih ediyorum. Özellikle aynaya asılıp virajlarda,sarsıntılarda orada oynayan zıplayan sticker,koku,tesbih vs gibi şeylere anlam veremiyorum.

Sonradan eklediğim Mercekli Bi-Xenon, 17" jant, eibach yay gibi elemanları aksesuar olarak saymıyorum. Donanım demek daha uygun.

Arabanın sağına soluna böyle şeyler taktırmak bana göre değil. Büyük firmaların çamurluğa kadar değiştiren bodykitleri hariç spoiler vs yapıştırmayı da manasız, hatta ters etki edici buluyorum. İşlevsiz bütün eklentileri manasız buluyorum. Japonya'da Toyota'da çalışan bir mühendise ilkokul mezunu bile olmayan sanayi ustasından daha çok güvenirim.

Önceden : Kova , Bulaşık deterjanı , fırça (en kotu koalisyon :D)

Castrol tulumu var , kova var , reflektör , yedek ampuller , fosforlu yelekler , takoz , çekme halatı , tek kullanımlık yağmurluk , yangın tüpü , su , el sabunu , gazete ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldığım araçlarda olmazsa olmaz üç aksesuar kullanırım,ilki kızımın ilk saç bandı ikincisi nazar boncuğundan bileklik bu ikisi vites kolunda üçüncüsü ve en önemlisi bagaj pandizotu üstünde Türk bayrağı

Aksesuar bazında bakarsak benim için olmazsa olmaz orjinal teyp, orjinal jant, ve diğer orjinal parçalar orjinalin ötesinde bir tek oem anahtarlıklar var,çok hoş onları seviyorum ve bulundurmaya çalışıyorum.

Aksesuar sevmiyorum pek ama sayılacaksa şunları hep tutarım
Anneannemin babama ilk arabasına özel ördüğü süs patik,ufak tefek ayıcık,kedi,köpekler(Hediye), Islak mendil,Telefon şarj kablosu,usb,okul çantası..

benim bagaj bit pazarı gibi @motorsinann görmüştü :D pasta, cila, çeşitli bezler, antfriz, silecek suyu, gazlı havya, lokma seti, askeri tip panço, falçata, leatherman çakı, kafa feneri, bir takım yedek üst baş, yedek ateşleme bobini, yedek bijonlar, yedek bujiler, yedek ampul ve sigortalar, kamp sandalyesi, ve bunlar daimi olarak bagajımda biri eksik olunca rahatsız hissediyorum kendimi, dacılıktan kalma alışkanlık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...