Aracınızda Olmazsa Olmaz Aksesuarlar Nelerdir..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozgur44

Profesör
288
Selam arkadaşlar resimdeki gibi aracıma yan bantlardan takmak istiyorum. Sizin bu ve bunun gibi önerileriniz olmazsa olmaz aksesuarlarınız nelerdir. Birde Servislerde orjinal aksesuarlarmı taktırmak iyi olur yoksa dışarıdan yan sanayi aksesuarlarmı taktırmak iyi olur..
akto.png

bulunduğumuz yer ufak en yakın 100 km izmir var ordada nereden bulacagımızı bilmiyorum internet üzerinden alsak ne kadar güvenli şasırdık :)
İnternet üzerinden alabilirsin.Hepsiburadada vardır.Biz hepsiburadadan krom egzoz ucu ve havuzlu paspas aldık.Gayet güvenli ve sorunsuz geldiler.Hepsiburadaya bak bi bence.

İnternet üzerinden alabilirsin.Hepsiburadada vardır.Biz hepsiburadadan krom egzoz ucu ve havuzlu paspas aldık.Gayet güvenli ve sorunsuz geldiler.Hepsiburadaya bak bi bence.
Baktım ama orada yok bi kaç aksesuar sitesinde var. Yarın aldıgım bayii arayıp fiyatını soracam ona göre bakayım ne kadar fiyat farkı var 20-30 lira varsa "1000 bakımına gittigimde servise taktırım zaten bir yan bantlardan birde bagaz kapagının üstüne takılan spoilerden taktıracam

Bende orjinal advancede olan jant var böyle degil sanırım evet şimdi farkettim arka stoplar olmamış ama zaten ben bunlara bakmıyorum sadece yan bant ve spoiler önemli sizce onlar nasıl yakışmışmı
Yan çıtalar güzel hocam bizim auriste de vardı.Spoiler'a gözüm alışamadı ama o da fena değil gibi.

Burdaki parça yani arka spoyler bayide 750 tl dısarda aksesuarcida 200 tl hemde kapıda ödeme var siz bu kadar fark nedendir
main.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...