Aracınızda Olmazsa Olmaz Aksesuarlar Nelerdir..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bu.

Ekli dosyalar

• IMG_20161229_190133_899.jpg
    IMG_20161229_190133_899.jpg
    744 KB · Görüntüleme: 171
- Bagajda ihtiyaca göre organizer aksesuarları: cırt cırtlı bantlar, yine cırt cırtlarla sabitlenebilen ve içine A4 dosya sığabilen dik çanta
- Eski araba olduğu için kasetçalardan ötesi yok. O yüzden çakmaktan USB şarjı
- Olmazsa olmaz olmasa bile tercihen siyah tonları olmayan, arabanın rengine uygun hafif cam filmi. Benim aracımda aldığımda şansıma arkalarda eskiyip mora dönmüş hafif cam filmleri vardı. Çok hoş duruyor. VIP kapkara araçtan inenler bile çok beğeniyor :)
- Standart olarak xenon olmadığını varsayarak farlarda ekstra kuvvetli halojen ampul. (Osram Nightbreaker veya Philips XtremeVision)
edit:
- Bir de tabii ki arabanın izin verdiği ölçülerde haydar :)

Son düzenleme:
Tampona banttan takarsan işlevi de büyük. Geçen sene benim Avensis'in tampon köşesindeki bantın oraya bi clio çarptı, benim arabaya hiçbir şey olmadı clionun tampon baya içeri göçtü.

Tampona banttan takarsan işlevi de büyük. Geçen sene benim Avensis'in tampon köşesindeki bantın oraya bi clio çarptı, benim arabaya hiçbir şey olmadı clionun tampon baya içeri göçtü.
Bin bakımına gittigimde bayide vardı böyle bir arac ona bakıp inceleyecem ona göre piyasadan bulmaya çalışacam cünkü bayide çok pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...