-Adaptif farlar, ki ilk defa opel yapmıştı ve bu yüzden opel vectra c saplantısı oldu...Gece sürüşleri harika oluyor.Ama sis lambası açan marka ve modelleri kastetmiyorum..Alakası yok...)
-Otomatik klima,
-Direksiyon ve koltuk ısıtması,
-Koltuk soğutma
-HUD var (navi li olsa daha iyi olurdu)
-Ambians aydınlatması( diz, vites bölgesi, kapılar vs)
-Park koruma (park edildikten sonra aracın önüne ve arkasına park etmek için yaklaşan araçları çarpmamaları için uyaran sistem)
-Yangın söndürüc (yok, ilk defa mercedes A180 de görmüştüm)
-Gündüz ledi
- Şemsiye koyma gözü ( arkadaşımda vardı, SuberB 'de B5.5 passat selefindeki olanda, çok da elzem değil ama özel bir şey

arka kapılarda idi.)
-Ortalama 500-600 watt RMS li ses sistemi.
-Fonksiyonel dikiz aynası ( 3 farklı radyo frekansı ile uzaktan kumanda görevi gören dikiz aynası.Örn: Otomatik kapılar için uzaktan kumanda, garaj kapısı için uzaktan kumanda, müstakil bahçe evi için elektrik şalteri ya da bahçe aydınlatmasını açan uzaktan kumanda)
-Opelde Flexride, IDS+, sürüşü etkileyen her kritiği verimli kılan kapsamlı bir sistem.
-Çift kavramalı bir otomatik vites
Ama çok da teknolojik olmasın çünkü bu sefer otomobilden zevk alamıyoruz. Aramız açılıyor...Bağlarımız kopuyor. Şimdilerde konseptlikten çıkıp reel hayata girmek üzere olan araçlar var mesela..Üretim bandına düştü düşecek...Kendi park ediyor, gidiyor, duruyor, klimasını açıyor, dinlenip dinlenmediğinize karışıyor. Güzergahınızı belirliyor. Sizin yerinize frene basıyor...Farkında mısınız? Bize ihtiyaç kalmıyor git gide beyler..