genel olarak pejolarda varmı sızmı yaptırdınız acabaSağolun hocam ben de çok beğeniyorum![]()
genel olarak pejolarda varmı sızmı yaptırdınız acabaSağolun hocam ben de çok beğeniyorum![]()
Bütün gti larda var hiçbir şeyine dokunmadım arabanıngenel olarak pejolarda varmı sızmı yaptırdınız acaba
EPC de yaniyormuydu panpaO klasik ampul lambası
Golf 6 da arada bir yakardı lambayı arardık hangi ampul bozuk bulamazdık
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
EPC de yaniyormuydu panpa
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xpera Z5 de zor netliyor gelişme yok maalesef
Araç içi ışıklar gece belirgin olduğu için, karanlıkta çekim yapılmak zorunda. Bundan mütevellit o mercimek boyutundaki telefon kameraları ışık alamıyor. Flaş patlatırsan da ışıklar gidecek, o yüzden o da çare değil. Velhasıl; mesele yetenek değil. Otomatik ayarda çektiğiniz zaman, detayları belirginleştirmek için ISO değeri yükselir ve enstantane zamanı artar. Bu da fotoğrafların kumlu -senin deyiminle; çamur gibi- gözükmesine sebep olur. Olurda manuel ayarlarda ve bir tripod yardımı ile titremeden çekim yapılması sağlanırsa fotoğraflar kumluNe arabalar var kamera yok abi bu nasıl iş ? Hadi kamera var hepiniz mi yeteneksizsiniz, fotoların hepsi çamur gibi ?![]()
![]()
Panpa kusura bakmazsan araba nerde ?![]()
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ben linç edilirim diye bekliyordum, çok seviyeli bir ayar geldi. Abi bunun üşenmedin yazdın ya işte buna şapka çıkarılır, saygılar hürmetler.Araç içi ışıklar gece belirgin olduğu için, karanlıkta çekim yapılmak zorunda. Bundan mütevellit o mercimek boyutundaki telefon kameraları ışık alamıyor. Flaş patlatırsan da ışıklar gidecek, o yüzden o da çare değil. Velhasıl; mesele yetenek değil. Otomatik ayarda çektiğiniz zaman, detayları belirginleştirmek için ISO değeri yükselir ve enstantane zamanı artar. Bu da fotoğrafların kumlu -senin deyiminle; çamur gibi- gözükmesine sebep olur. Olurda manuel ayarlarda ve bir tripod yardımı ile titremeden çekim yapılması sağlanırsa fotoğraflar kumlu
-çamur gibi- çıkmaz.![]()
El-wire diye bi ışık var, böyle yapabiliyorsun çok hoş duruyor.genel olarak pejolarda varmı sızmı yaptırdınız acaba
Radyo kanalı da güzelmişti
o ne yahuRadyo kanalı da güzelmişti
Virgino ne yahu