Araçlarınızın Bakım Masrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KTolgaE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f20 lci 116d borusan online işlemlerdeki fiyatlar

YN1YBl.png
Arka cam silecek lastiği 250 lira ??? Hem tek bir silecek, hem de komple kolu değil lastiği 250 lira.. Millet soyguncu olmuş arkadaş.

Bakım aralığı 6 ay mı 1 sene mi?
2015 aralıkta satın almıştık şuan 26 bin de 2 kere bakıma girdi araç. Mazda tarafından 17-8 bin km deyken aranmıştık bakım zamanı geldi diye henüz 10 bin bakımının üzerinden 1 yıl geçmediği için kilometresi gelince getiriceğimizi söylediğimizde anlayışla karşılamışlardı. Bakım aralığı konusunda 6 ay diye bi zorlama yok.

Arka cam silecek lastiği 250 lira ??? Hem tek bir silecek, hem de komple kolu değil lastiği 250 lira.. Millet soyguncu olmuş arkadaş.
Ön fren disk söküp takma isçiliği 1300,arka fren diskini sökme işçiliği 900 tl.Şaka gibi ya.Hava filtresi 400 küsür tl bu da ayrı ironi.Silecek lastiği de iyiymiş 250 tl.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ön fren disk söküp takma isçiliği 1300,arka fren diskini sökme işçiliği 900 tl.Şaka gibi ya.Hava filtresi 400 küsür tl bu da ayrı ironi.Silecek lastiği de iyiymiş 250 tl.

Ben hepsine baktım şok oldum da daha geçen gün bosch marka silecek aldım. Ön silecekleri değiştirdim sadece lastik şeklinde. 100 lira mı ne tuttu yani ki o bile koydu bana. Arka camın sileceği ufacık bir şey, tek bir tane var, üstelik sadece lastik değişiyor. 250 lira nedir ? İşçilik desen söküp takması 15 saniye sürer. Akıl almıyor yemin ediyorum.

Garantiyi bozmuyor , sileceksepetinden istedigin marka istedigin olcu alip takmak lazum .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mazda sahibi olarak ortalama 500 lira veriyordum bende indirim falanmi geldi ?
20000 bakımını 2017 nin 1. ayında yaptırmıştık fiyatlar şuan nasıl bilmiyorum. İzmitteki bayiden müşteri memnuniyeti için yaptıklarından ve izledikleri fiyat politikasından dolayı çok memnunuz geçenlerde kaskomuzun yurtdışıda da geçerli olması için ekleme yaptırdık. Bunun için almaları gereken ücreti hediyemiz olsun diyip almadılar.

20000 bakımını 2017 nin 1. ayında yaptırmıştık fiyatlar şuan nasıl bilmiyorum. İzmitteki bayiden müşteri memnuniyeti için yaptıklarından ve izledikleri fiyat politikasından dolayı çok memnunuz geçenlerde kaskomuzun yurtdışıda da geçerli olması için ekleme yaptırdık. Bunun için almaları gereken ücreti hediyemiz olsun diyip almadılar.
Kocaeli Haldız Mazda'nın showroomunda çalışan insanlar da ilgili ve güzel karşılıyorlar.Bi kaç defa gittim ilgililerdi.

En son 2 balata 2 fren diski bir rot koluna 2200 verdim.ay bu mazdanin butik ruyasi beni oldurecek fiyatlari sehirden sehire degisiyor herhalde

Haldız iyidir ya , insaat sektorune vb. de atildilar hizla ilerliyorlar tok saticilar .

showroomu duzboru ile ziyaret ettik memnun kaldik

Sileceklerin ölçülerini öğrenip veya ölçüp Metro'dan satın alabilirsiniz. Bosch aeroeco her uzunlukta sileceği en hesaplı ve kaliteli şekilde alabilirsiniz, kutu içeriğinde bütün araçlara uygun montaj aparatları bulunuyor. 1 senedir ilk performansını koruyor ben çok memnunum
Arka silecekler genelde yedek parça olarak satılıyor yani bahsettiğim silecekler uymayabiliyor o konuda yapacak bir şey yok :(

Son düzenleme:
Arka silecekler genelde yedek parça olarak satılıyor yani bahsettiğim silecekler uymayabiliyor o konuda yapacak bir şey yok :(
Onun da yolu var hocam. Sadece ve sadece silecek plastiği şeklinde satılan ürünler var. Üzerinde hiç bir plastik aparat v.s yok sadece kauçuk lastik olarak satılıyor. Arka silecek kolunun boy ölçüsünü alıyorsun, kaç cm ise silecek plastiğini kestirip takıyorsun. 50 lira bile tutmaz.

Sileceklerin ölçülerini öğrenip veya ölçüp Metro'dan satın alabilirsiniz. Bosch aeroeco her uzunlukta sileceği en hesaplı ve kaliteli şekilde alabilirsiniz, kutu içeriğinde bütün araçlara uygun montaj aparatları bulunuyor. 1 senedir ilk performansını koruyor ben çok memnunum
abi biz bimden 3Tl ye aliyoruz senelerdir . Gecen sene amcam kendi arabasina bosch takmisti sifir sonra satarken bizimkini ona taktik sagolsun amcacım , arabanin cami ilk defa bosch silecek gordu :D

Şanzıman yağ ve filtre değişimi motor ve yakıt hattı temizliği ile birlikte +50.000km bakımı 2012 civic için 1300küsür

Audi A3 1.6 TDI 110 hp
15.000 bakımı -- 780 TL
30.000 bakımı -- 1100 TL (%10 webden randevu indirimi ile)

Arkadaşlar merhaba,

Aracımın periyodik bakımını yaptırmak için fiyat aldım. Rakamlar bana çok yüksek geldi. Herkes paylaşırsa en azından araçlarımızın piyasasını, aynı sınıftaki diğer araçların bakım masraflarını öğrenmiş oluruz.

2015 Seat İbiza 1.0 Ecotsi Dsg -2.Periyodik bakım- 840 TL
2. periyodik bakımı 30.000 bakımına denk geliyor. TSI motor VAG'larda fiyatlar böyle maalesef. 2 bakımda bir bujiler de değişiyor. Bu da silindir sayısına göre fazladan 200-300 lira kadar bindiriyor.

Geçen yıl Opel yetkili servisi, 2001 Corsa C 1.2 benzinli motor için 15.000 bakımına 550 lira civarlarında bir fiyat vermişti. Tabii ki kabul etmedim :D

2. periyodik bakımı 30.000 bakımına denk geliyor. TSI motor VAG'larda fiyatlar böyle maalesef. 2 bakımda bir bujiler de değişiyor. Bu da silindir sayısına göre fazladan 200-300 lira kadar bindiriyor.

Geçen yıl Opel yetkili servisi, 2001 Corsa C 1.2 benzinli motor için 15.000 bakımına 550 lira civarlarında bir fiyat vermişti. Tabii ki kabul etmedim :D
bana bu yıl 750 dediler ok dedim çıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...