145'liklerde birşeyler oluyor turboyla ilgili. 110 ve 130'luklarda çok birşey yok, hiçbirşey yok da diyebiliriz. Hatta ben ekşisözlük'te Polonya'da Opel'in garanti bölümünde çalışan bir Türk mühendisle konuşmuştum, Avrupa genelinde servis aksiyonu yok motorla ilgili.
Bunlar da yağlı kayış, ama kayış Continental. Servis prosedüründe 180.000 mi 240.000 mi öyle bir triger değişim periyodundan bahsediliyor ama o başka birşeydir bence

90.000'de değiştirecektim araba kalsaydı. Bir de motor gücü azaltıldı uyarısı alanlar var ama onu devirsiz kullandıkları için alıyorlar. LSPİ önlemi.
İlanlarda bir tane 140.000'de motor yapıldı diyen var büyük ihtimal kayışı değiştirmedi. 140.000 gitmiş işte öyle düşün

Dünyanın en sağlam yağlı kayış motoru
Biz 52.000'de verdik hiçbirşey yaşamadık. Babam da kullandı. 120'ye kadar 5. vites, 120'den sonra 6'ya atıcan. Motor gücü azaltıldı falan da çıkmadı.
Millet az yaksın diye CC 110 sabit 6.viteste gidiyor, yokuş gelince CC gaza basıyor.. LSPİ olmasın diye motor gücü azaltıldı diyor turbo'yu kapatıyor. Kontak aç kapa yapınca düzeliyor.
Bu Manuel olanlarda kontak anahtarı olduğu için kolon kilidi arızası da olmuyor.
Negatif yanlara gelirsek, arabanın boyası ince.. Rijit bir his vermiyor, plastik dokusu kötü. Süspansiyonlar sert.
Ve tabii ki 3 silindirin adı çıktı, Opel'in de adı çıktı.. Manuel istenmiyor derken algı çok kötü. Değer kaybı çok şey değil zaten 2.el alınca ucuza alıyorsun. Parayı geç.. Yüzeysel eRabAcı tayfa 7/24 zorbalıyor seni