sadece 1. viteste gitmiş galiba
sadece 1. viteste gitmiş galiba![]()
Psa'nın müthiş yol bilgisayarı 9999 km'den sonra doğru ortalama vermiyor, sıfırlayıp öyle bakın yoksa tüketim git gide artmaya devam edecek
Sebebinin böyle bir şey olduğunu tahmin edip 2. tribi sıfırladım. Biraz yol yapalım bakalım ne gösterecek.Psa'nın müthiş yol bilgisayarı 9999 km'den sonra doğru ortalama vermiyor, sıfırlayıp öyle bakın yoksa tüketim git gide artmaya devam edecek![]()
bu ortalama hızla bu tüketim pek mümkün değil bence de bir sorun var, sonucu bekliyoruzSebebinin böyle bir şey olduğunu tahmin edip 2. tribi sıfırladım. Biraz yol yapalım bakalım ne gösterecek.
Kesinlikle öyle. 21 km/s ortalama hızla benim 1.3 clio maks 9.5 gördü.bu ortalama hızla bu tüketim pek mümkün değil bence de bir sorun var, sonucu bekliyoruzbizim ankaradaki ortalama hızımız bundan çok çok daha düşük olmasına rağmen 7-8 litrelerle gezebiliyor çoğu dizel
Sonra fransızlara sallayınca...Psa'nın müthiş yol bilgisayarı 9999 km'den sonra doğru ortalama vermiyor, sıfırlayıp öyle bakın yoksa tüketim git gide artmaya devam edecek![]()
i - Cockpit dedik ya kawdeşimPsa'nın müthiş yol bilgisayarı 9999 km'den sonra doğru ortalama vermiyor, sıfırlayıp öyle bakın yoksa tüketim git gide artmaya devam edecek![]()
Edit:2010 Honda Jazz 1.4 Manuel
Kartepe-Ataşehir KMO+TEM+ist. şehir içi
9.2 lt/100km
Ortalama hız ya çok düşük yada çok yüksek. Jazz şaşırttı