öğlen 200 tllik v power aldım. Başlığı okumuş olsaydım almazdım. V-powerın sessizliği hep hoşuma gidiyordu.
6-6,5 arasına sabitlendik,, şanzımana da alışınca eskisi kadar sakin sürmüyorum sanırımPeugeot 208 1.2 82hp benzin son depo ortalaması 5.5, biraz daha iyi olabilir gibi. Sıradaki depoda tekrar yazarım
Aslinda turkiyede ethanol konularinin ustu baya kapatildi. Bir ara el dezenfektanlarini bahane edip ethanol katkisini dusuruyoruz demislerdi. Komik ama takintili bir sekilde yaklasik 10 senedir sadece v power aliyorum. Uzun yollar buna dahil. Ama ciddi ciddi lokasyondan lokasyona kalitesinin degistigini dusunuyorum.V power çakıp geçiyorum hep. Haftada bir ya da iki gün çıkıyor araç yerinden. Şehiriçi 13-14 litre yakan bir araçtan bahsediyoruz. Haliyle menzil vs hesabı da yapılmıyor. Yakıttan tek beklentim performans. Battı balık yan gider hesabı
Ben yazın oktan arttırıcı atıyordum depoya aşırı sıcak havalarda. Çaremiz yok.Aslinda turkiyede ethanol konularinin ustu baya kapatildi. Bir ara el dezenfektanlarini bahane edip ethanol katkisini dusuruyoruz demislerdi. Komik ama takintili bir sekilde yaklasik 10 senedir sadece v power aliyorum. Uzun yollar buna dahil. Ama ciddi ciddi lokasyondan lokasyona kalitesinin degistigini dusunuyorum.
Aslinda tezimi dogrulayan bir baslik buldum.Ben yazın oktan arttırıcı atıyordum depoya aşırı sıcak havalarda. Çaremiz yok.
Harika bir rakam doktorum , maşallah kamyon şoförü gibi sefer atıyorsun kazasız kilometrelerEkli dosyayı görüntüle 37605
Malatyadan izmire tek depo. 10 şehir onlarca ilçe. Muhteşem öngörüm ve kaliteli planım sayesinde 8 trafiğine kayseride 12 trafiğine konyada 17 trafiğine afyonda 18 trafiğine uşak da yakalandım. Yelken modu muhteşem şekilde çalışıyor. Bagaj kitaplığım dolu. Tekerler basmıştı. Arka koltukların üstü ön koltuk üstü dahil dolu. Kamyon c180Ekli dosyayı görüntüle 37606
78023 oldu. Haftasonu yine uzun yol var diye fulledim. Şu an 4 araçda full bekliyor ne yazıkki.77702 km oldu emektar
Bu 537 km de 29.73 litre
100 kmde 5.53 litre
500 kmsi şehirler arası ama bu sefer 100-110
Ekli dosyayı görüntüle 37563
AĞLAMAK İSTİYORUM.Al işte, bizim Süleyman'ın son depo ortalaması da aynı: 6.65 lt/100km
2001 Opel Corsa 1.2 75hp benzinli. 206k km
Son depo 6,56 lt/100kmAĞLAMAK İSTİYORUM.
4,87 lt/100km
İstanbul sınırından Maltepe'ye kadar 140-150 gazlama var, 1 saat kadar İstanbul şehir içi var. Onun dışında ağırlıklı olarak Kocaeli-İstanbul-Kocaeli seferinde fazlasıyla sakin E-5 sürüşü.
Bi de aynısının benzinlisini deneyin öyle görün hangisi daha çok yakıyoDizel araba aldık benzinliden çok yakıyor
Kia Sportage 1.6 CRDi yeni kasa
Ankara-Istanbul arası 5.6 lt / 100 km
Ankara içinde çok az trafik vardı, İstanbul'da yoktu. Yağmur aşırı yağdığı için genelde sakin kullanıldı.
Sportage görünüşünü beğendiğim bir araç ama ne zaman bir yerde konusu olsa fazla yaktığı söylenir.Araç zannedersem ağır.Dizel araba aldık benzinliden çok yakıyor
Ankara içinde çok az trafik vardı, İstanbul'da yoktu. Yağmur aşırı yağdığı için genelde sakin kullanıldı.
Kia/Hyundai grubunda hep duyduğum bir şey çok yakan dizeller. Herkes bu konudan şikayetçi. Sanırım şanzıman kaynaklı bir kısmı da. Bu rakiplerin bu konuda çok güçlü olmasından da kaynaklı. 4 litrelerde geziniyor Stellantis grubu mesela. Yine de 5.6L fena değil böyle bir araç için.Dizel araba aldık benzinliden çok yakıyor