afryi 27e aldık hayliyle biraz ısı arttı ama soyutma suyunu değiştirdik, katkı koyduk intercooler temiz...sıkıntı yok 80-90 km arası seyredilir, hıza gerek olmaz cebimizden de fazla para çıkmaz <3hay maşallah
afryi 27e aldık hayliyle biraz ısı arttı ama soyutma suyunu değiştirdik, katkı koyduk intercooler temiz...sıkıntı yok 80-90 km arası seyredilir, hıza gerek olmaz cebimizden de fazla para çıkmaz <3hay maşallah
maşallah hocam benim dediğim şehiriçi verisiydi amaafryi 27e aldık hayliyle biraz ısı arttı ama soyutma suyunu değiştirdik, katkı koyduk intercooler temiz...sıkıntı yok 80-90 km arası seyredilir, hıza gerek olmaz cebimizden de fazla para çıkmaz <3
benimki uzun yol bulunduğum bölgede trafik olmadığı için şehiriçinde de pek fark etmiyormaşallah hocam benim dediğim şehiriçi verisiydi ama
2 kişi klima açık; 30 km İzmit-Sapanca karma kullanım + Sapanca-Abant TEM otoyolu = 12 lt/100kmCorsa C 1.2 benzin
Yarısı yüklü şehir içi, yarısı yüksek hızlı yine motora binerek şehir dışı, klima full açık 7,5 lt /100km
Sonraki deponun 3/4'ünde şehir dışı normal kullanım + yoğun şehir içi kullanım vardı. Klima hep açıktı. Son çeyrek depoda klima kapatıp makul hızla gece vakti uzun yol yaptım. O son çeyrek depo performansıyla ortalama tüketim 6,3 'e düştü.
Araba yakmıyormuş, kliması ve benim sürüşüm yakıyormuş
gaz pedalına taş koydun herhalde abim2 kişi klima açık; 30 km İzmit-Sapanca karma kullanım + Sapanca-Abant TEM otoyolu = 12 lt/100km
Gibi gibi Arabanın garaj başlığına detaylandırdım.gaz pedalına taş koydun herhalde abim
2017 peugeot 5008 1.6 bluehdi ortalama 5,1 spor kullanımda 14 litre civarı
o çok üst bir rakam, bayağı eğim vardı ve bilerek denemek istedim arabayı acaba en çok kaç yakıyor diye,sport modda tapa gaz virajlı bir yolda denedim ama küçük bir hile var orda çünkü yol bilgisayarını resetlemiştim yani full Spectrum başladı tüketimi ölçmeye.benim yazdığım değer limit değer bence daha üstü olurmu bilmiyorumBen bu 14 litre olayına takıldım yahu. Diyecektim diyemedim, piste mi çıktı araç? Über uçuk geldi bana rakam