Bunun Bi 10 kmsi rampa ve inan hiç sakin kullanmadım, sakin kullansam 9 10 lt civarıMaşaallah opc mübarek
Bunun Bi 10 kmsi rampa ve inan hiç sakin kullanmadım, sakin kullansam 9 10 lt civarıMaşaallah opc mübarek
Zaten tüketimden belli onun sakin kullanılmadığı Kolay kolay hiç bir atmosferik motor sakin kullanımda o değerlere çıkmaz. Hele ki manuel ve düşük hacim olursa. Lpg tercihin çok yerinde. İnan senin yerinde ben de olsam lpgli kullanırdım net.Bunun Bi 10 kmsi rampa ve inan hiç sakin kullanmadım, sakin kullansam 9 10 lt civarı
Normalde benzinde 10 11 yakan araba bildigim kadariyla lpg ye gecince ayni gucu yakalayabilmek icin 13 14 yakmali ki bu yanlis olabilir eger dogruysa bu iki yakittaki farki tek ekranda nasil gorebiliyorsun hacimBunun Bi 10 kmsi rampa ve inan hiç sakin kullanmadım, sakin kullansam 9 10 lt civarı
Şimdi bu lpg tüketimi mi? Eğer lpg ise ekranda doğru gösterebiliyor mu ortalamayı. Bizim eski Passat benzin-lpg arasında alakasız bi değer gösteriyordu da lpg de kullanırkenEkli dosyayı görüntüle 18532
benzinde yaklaşık 30 km gazlamalı ve yakıt tasarrufuna hiç dikkat etmeden bastığım yakıt tüketimi
Benzin hacım bu lpgden benzine aldım Bi kaç gün benzinde kullandımNormalde benzinde 10 11 yakan araba bildigim kadariyla lpg ye gecince ayni gucu yakalayabilmek icin 13 14 yakmali ki bu yanlis olabilir eger dogruysa bu iki yakittaki farki tek ekranda nasil gorebiliyorsun hacim
Iııhhh benzinŞimdi bu lpg tüketimi mi? Eğer lpg ise ekranda doğru gösterebiliyor mu ortalamayı. Bizim eski Passat benzin-lpg arasında alakasız bi değer gösteriyordu da lpg de kullanırken
Egeanın ilk 400km sinin ortalaması pompa ölçümüne göre 10.2 (gösterge 10.3 gösteriyor ilginç bir şekilde normalde tam tersi olur) 300km si ağır trafik kalanı gece şehir içi falan. Ortalama hız 19km/h
Bence iyi rodajdan sonra düşerse 1-1.5litre bizden iyisi yok
garanti olsun diye azıcık fazla bile gösteriyor fabrika verisiyle uzaktan alakası olmasa da en azından yol bilgisayarı düzgün gösteriyoFiatların ortalama tüketimi nettir bu arada söylemiş olayım
garanti olsun diye azıcık fazla bile gösteriyor fabrika verisiyle uzaktan alakası olmasa da en azından yol bilgisayarı düzgün gösteriyo
ortalama hız 19km/h olduğu sürece kimse yakalayamaz Tüketim kascak bi durum yok sürekli rolantideyiz zateFiatın yetenekli olduğu konudur bunlar o araçla fabrika verisini anca ben yakalarım sanırım
HDİ ❤ ben. Fırsatım olsa yine HDİ motor aldırırımEkli dosyayı görüntüle 18865
500 kilometre zonguldak , 280 kilometre zonguldak-istanbul arası , son 120 kilometre istanbul içi her boşlukta sıkmalı, kısa mesafe sık stop edip çalıştırmalı, yoğun tem yolculuğu, belirli yerlerde lokal trafiklere maruz kalan berlingonun yakıt tüketimi