2012 Volvo S60 T4 PowerShift 560 km ortalaması, şehir içi kasmadan, ara sıra blown off valve sesleriyle tısır tısır gitmenin bedeli tadında sürüş verisi

Gayet güzel değer, bence C serisinin en Mercedes kasası.Ekli dosyayı görüntüle 51910
w204 C180 Coupe Amg
1.6 cgi / 7gtronic
Stage 1 yazılım
Downpipe - egzoz sistemi
İzmir trafiği günlük iş ev rutini 25 km mesafe
Uzun yol tüketimim ise İzmir-İstanbul otoyol kullanımı 120km/h ortalama hız ile 6.8l/100km tek kişi
Ortalama hız 100km/h civarına indiğinde tüketim 6.0l/100km gibi oluyor
Teşekkür ederim hocam.Evet aynı nesil e serisinin en çok ekmeğini yiyen c kasasıda diyebiliriz ayrıcaGayet güzel değer, bence C serisinin en Mercedes kasası.
Değerler çok iyi 408 de benzer ama c4x ten 0.2 0.3 daha fazla yakar aynı koşullarda. Kia'ya şaşırdım sadece turbosuz 63 hp picanto ile benzer koşullarda 4.6 ları gördüm hatta kasarsan 4.2 ye kadar düşüyor araç 5.5 litreyi naparsan yap geçemiyor Turbolu abisi stonic'in de kibar kullanımla benzer tüketim göstermesini beklerdim.Citroen C4-X 1.2 Puretech eat8: İzmit-->Fatsa 750 km ortalaması 5.6 lt/100km
Otobandan gerede ayrımına kadar 130 acc sonrası hız limitleri dahilinde sakin sürüş
Kia Stonic 1.0 T-GDI DCT: Fatsa-->İzmit aynı rotanın dönüşünde 6.3lt/100km
Kullanım tarzı gidişle aynıydı
Stonic 8.000 kilometredir babamdaydı. C4-X alınca stonic bana geçti. babamın 8.000 km ortalaması 9.0L/100km idi. Ancak babamın dizel cliodan geçtiğini, 20 küsür senedir dizel kullanıcısı olduğunu da belirtmem gerekir. Neredeyse her haftasonu köye gidip geldiğinden yokuşlu kullanımın da tüketime etkisi var.Değerler çok iyi 408 de benzer ama c4x ten 0.2 0.3 daha fazla yakar aynı koşullarda. Kia'ya şaşırdım sadece turbosuz 63 hp picanto ile benzer koşullarda 4.6 ları gördüm hatta kasarsan 4.2 ye kadar düşüyor araç 5.5 litreyi naparsan yap geçemiyor Turbolu abisi stonic'in de kibar kullanımla benzer tüketim göstermesini beklerdim.