Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

IMG_4378.jpeg
Passat B8 2.0 tdi 150 hp dsg. İzmir şehir içi yakıt tüketimi.

Gördüğünüz tüm tüketimleri unutun 😀

1.5 dizel otm 3008

Ekli dosyayı görüntüle 55551

Sebebinin böyle bir şey olduğunu tahmin edip 2. tribi sıfırladım. Biraz yol yapalım bakalım ne gösterecek.
bu ortalama hızla bu tüketim pek mümkün değil bence de bir sorun var, sonucu bekliyoruz :D bizim ankaradaki ortalama hızımız bundan çok çok daha düşük olmasına rağmen 7-8 litrelerle gezebiliyor çoğu dizel

bu ortalama hızla bu tüketim pek mümkün değil bence de bir sorun var, sonucu bekliyoruz :D bizim ankaradaki ortalama hızımız bundan çok çok daha düşük olmasına rağmen 7-8 litrelerle gezebiliyor çoğu dizel
Kesinlikle öyle. 21 km/s ortalama hızla benim 1.3 clio maks 9.5 gördü.

Bir kaç güne gerçek tüketimleri paylaşırım :)

Ortalama hız ya çok düşük yada çok yüksek. Jazz şaşırttı :)
İkisi de vardı, ortası yoktu :') 198-199 civarı bir hızda cc çalıştırdım. sonra da istanbul'un işe gidiş trafiğine düştüm :'D. Trafikte muhtemelen düşmüştür.

Gerçek yakıt tüketim verilerini görmeyeli epey olmuştu :D
Taş gibi makine maşallah 🧿
Sahibi dün launch control olmadığı için üzülüyordu, dedim nasıl yok :D Bir kere o hissi aldıktan sonra sahibinin isteğiyle dün 10 kere launch yaptık hatatat Torsen quattro, tam otomatik şanzımanı da hesaba katarsak böyle yakmasına şaşırmamalı, uzun yolda 6-7 yakar tahminim ama şehir içi 9’un altına düşürmek bu kombinasyonla oldukça zor görünüyor.