4.7 Grand Cherokee 2000 model
Asfalt, şehir içi 22-24 lt, uzun yol 11-14 lt
Arazi 33 lt civarı.
Asfalt, şehir içi 22-24 lt, uzun yol 11-14 lt
Arazi 33 lt civarı.
bende 2013 128 bg olan manuel i30 elite var. şu an ortalamam ankara şehir içi 5.3Aynı motor İ30 var dct. Kuzenimle gece biraz dolaştık ortalama 9.9 Du. Ben sürdüm ve harbiden basmadım. Memur gibi sürdüm. Ne zaman binsem ortalama böyle yakıyor araba. Sıfır alındı 3 4 yıldır kullanılıyor maks. Yetkilide yapılıyor bakımları vs. Bilemiyorum
Özür diliyorum güncel fiyat listesine göre değildi bunlar geçen senenin değerleri. Yazmayı unuttum, durum şimdi daha vahimE60 520d N47 177'lik
1 depoyla İstanbul-Artvin arası yolculuk etmişliğimiz var. Artvin sınırına girildiğinde sanıyorum bitti bitecekti. Uzun yolda sakin 5.5 - 6.5 litre civarı değişken olarak yaktığını düşünüyorum.
Lakin şehir içi çok tuhaf bir yakıt tüketimim var, tam hesaplayamadım ama şöyle anlatayım, evin konumu ve genelde alışveriş civarı merkeze in çık çok kısa kullanımda 2.vites üstüne geçilmediği için 15 litreleri görüyor anlık ama güvenmiyorum. Hem "soğuk motor hem yokuş tırmanma" ne kadar sakin kullansamda 1 lira yakıyormuş gibi hissediyorum belki daha fazla Ama bunun farklı sebepleri olduğunu düşünüyorum anlatacağım çok şey var araç hakkında Uzun yolda harika ama şehir içi üzüyor gerçekten..
Uzun donem ortalamasi..Top speed’li, gazlamali, trafikli, uzun yollu, klimali karmakarisik tuketim verisi.
Bir digeri de 80 km’lik ortalama tuketim.
Mitsubishi Colt 1.3 Otomatik yakıt tüketimi hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı?
Hocam selamlar 2004 aralık'dan beri colt kullanıyoruz 1.3 amt modelini.Avantajı araç 970 kilo olduğu için performans ve tüketimi güzel (istanbul içi 7-7-.5 arası).Otomatik vites alırsanız 6 ileri oluyor getrag marka üretimi vitesler biraz sarsıntılı robotize olduğu için ama citroenlerdeki gibi vites değişirken gazdan çekmenize gerek yok.Motoru dönemi için teknolojik bir motor değişken valf sistemli performansı güzel sesi de baya güzel.İç kalitesi yüksek çoğu yerde yumuşak malzeme var binerseniz şaşırsınız zaten.Ayrıca smart forfour ile ortak parçası bol.Avrupa üretimi eski volvo fabrikasında üretildi coltlar.Triger kayış değil zincir.Kliması derece sensörlü ve torpido soğutma standart diye hatırlıyorum.İç mekanda baya saklama gözü var o konuda da iyi.Ayrıca iç mekan çok geniş arka koltuklar ileri geri gidebiliyor arka kısmı geniş bir c sınıfı araç kadar olabiliyor
Dezavantajları ise 1. si çok yol sesi alıyor.Trim sesleri çokca geliyor.Süspansiyonları serte dönük ve sönülemesi düşük rahatsız ediyor ve sesi içeriye geliyor.Ayrıca bizim araca özgü mü bilmiyorum sürekli iç ve dış ampüller geçiyor.Orta yol bilgisisayarı ekranı da kronik sorunlu ekran gidiyor belli bir süreden sonra ama 100 liraya çözülecek bişey.Ayrıca 3. el otomatik alıyorsanız 90.000-120.000 arazı şanzıman baskı ve robotunun değişmesi gerekiyor yaklaşık 2000 tl tutuyor.
Ayrıca sorunuz olursa buradayım