Arkadan itiş vs Karlı yollar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1akd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı arabanın şöfürüyüz galiba, fotoğraftan da belli ben test ettim. DTC açıkken gaz kesiyor o sıkınıtı, Sinanın dediği gibi Traction moduna alıp denersen çıkabiliyor olman lazım. En son bi komple kapayıp dene ama zaten o da olmaz hani Tractionda olmadıysa(muhtemelen). İnat etme yani :) Normalde bile çok dik kabul ettiğim bir yokuşu geçen sene ilk kar tuttuğu gün "ben bu kışlıkları denerim aga" mottosuyla tırmandım ordan yazıyorum. :) özellikle yokuş ortasında durarak yaptım.
Şuan bilkent tepeden yazıyorum ve dediğimiz gibi dtc kapalıyken denediğim her yeri çıktım. Bu petlaslar bir harika dostum :D:D

Bugün saat 3 gibi sırf zevkine koç ünüverstesine kadar gittim döndüm, bu kışlıklar asrın icadı falan :) ikinci viteste ufak gaza dokunuyorsun ve yan. :) Ancak önümde bir Linea yaz lastikleriyle kafadan kayarak karşı şeritten gelen İETT ye kafadan girince baba bu aksiyon yeter diyerek okuluma döndüm.

Yoğun karda bir kere denedim lastikler nasılmış diye onda da pek memnun kalmadım. Az kar da iyi de yoğun da çöp. Sonra traction kapalı yan yan neslihan. 3 gündür öyle geziyorum daha zevkli :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...