Şuan bilkent tepeden yazıyorum ve dediğimiz gibi dtc kapalıyken denediğim her yeri çıktım. Bu petlaslar bir harika dostumAynı arabanın şöfürüyüz galiba, fotoğraftan da belli ben test ettim. DTC açıkken gaz kesiyor o sıkınıtı, Sinanın dediği gibi Traction moduna alıp denersen çıkabiliyor olman lazım. En son bi komple kapayıp dene ama zaten o da olmaz hani Tractionda olmadıysa(muhtemelen). İnat etme yaniNormalde bile çok dik kabul ettiğim bir yokuşu geçen sene ilk kar tuttuğu gün "ben bu kışlıkları denerim aga" mottosuyla tırmandım ordan yazıyorum.
özellikle yokuş ortasında durarak yaptım.
Bilkent'e gelicektim bugun, son anda vazgectim, keske gelseymisimŞuan bilkent tepeden yazıyorum ve dediğimiz gibi dtc kapalıyken denediğim her yeri çıktım. Bu petlaslar bir harika dostum![]()
Ben sokaklardayım çıkarsan buluşalım. Eve doğru geçiyorum şimdi bir de oralara bakayım( çukurambar, 34 uu 4456 görürseniz takılın peşime)Karda yagdi aslinda ama sabah 11 de final var![]()
Baska zamana gorusuruz, bu sene epey kar yagacak gibi, son 1 ayda 5 yillik kar yagdiBen sokaklardayım çıkarsan buluşalım Eve doğru geçiyorum şimdi bir
Bizim dobloda var snowmaster ben dizboyu taze karı sıyırarak gittim.Tanesi 150 liradan petlas snow master aldım gayet memnunum. Ama ankaraya lastikleri zorlayacak kadar kar yağmadı o faktör de memnun olmamı etkilemiş olabilir
Bizim dobloda var snowmaster ben dizboyu taze karı sıyırarak gittim.
Tamponun altindaki ne ise yaradigini bilmedigim o kauçuk parcayi kopartmistim ama ozamanBende de ContiWinter Contact 850'ler var ilk taktırdığım gün yılın ilk karı yağmıştı ön tamponla yol açtım kışlık candır![]()
Yok ben direk baya plaka seviyesinden dalmıştım yanlışlıkla hani bilsem yapacağım iş değil de zaten baya da korkmuştum mahsur kalcam diyeTamponun altindaki ne ise yaradigini bilmedigim o kauçuk parcayi kopartmistim ama ozamanyol actim acmasina ama iste o parca gitti
![]()
bende o seviyeden girmistim radyatore bisey olacak diye odum koptu ama sukur arabamiz bizi henuz uzmediYok ben direk baya plaka seviyesinden dalmıştım yanlışlıkla hani bilsem yapacağım iş değil de zaten baya da korkmuştum mahsur kalcam diye![]()
Ayarlayın bana her türlü uyar@Ozgur Gunes @1akd racım aynı olmasa da bende ankaradayımGüzel bir ekip oluştursak da arada bir buluşma mı yapsak?