Arkadaslar golf 1.6 tdi manuel highline 2012 model 80000 de arac alinir mi ? Fiyati 69 000 yazmış 2012 modeller de bariz bir sıkıntı var mi ?https://www.sahibinden.com/ilan/vas...inden-hatasiz-2012-model-golf-390512347/detay
Retricayla çeker de efektsiz çeker basmış efekti bi mok anlamadımArabasını retrica ile çekip koyan adam şimdi ne desem bilemedim km de az değil ama
@berkertekin abimiz bir kalite kontrol yapsın ama fotoğraflar iyi değil
Dışta bi yorgunluk var belli ediyor kendini.O mavi sisler soğuttu zaten.İçte o direksiyona sonradan üstten deri dikimi var.Kırmızı dikiş filan attırmış bi de.Yüksek ihtimal direksiyon sağlam deforme oldu.Km düşürülmüş olabilir.Bizim 85000 deki Golf 6 mız zıpçık gibi dururken bu 80000 deki Golf 7 çökmüş biraz.Bi de fotoğraflar efektli tam sosyal medyalık.Ben olsam başka ilana bakardım.
Daha 16000 km dir birlikteyiz kendisiyle yav(7 ile)işte benim kusur bulamama sebebim bu Bu kadar iyi tanımıyorum arabayı )
Kimse yoğurdum ekşi demez hocamÖğretmenim 15 tatilde araç almam lazım o yuzden biraz acele ediyorum.Malum sitede siralayinca uygun gibi gelmişti. adami da aradim arabasıni cok övdü ondan sizlere bir soruyum dedim.
Bu aracın direksiyonuna ne olmuş öyle ?ACil ACIL TEMİZ GOLF 7 DIZEL
İlan No: 388688916
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-acil-acil-temiz-golf-7-dizel-388688916/detay
Bu fena değil gibi sahibindende turlarken önüme çıktı
Kronik Golf 7 direksiyonu parlıyor yüksek kilometrelerde.Bakmak lazım el teri vs parlatıyor.Bu aracın direksiyonuna ne olmuş öyle ?
Bunun için özel bir solüsyon falan yoksa gidip işçiliği iyi bir yerde alcantara falan kaplatmak gerekebilir. Koltuklarda da var zaten sırıtmaz.Kronik Golf 7 direksiyonu parlıyor yüksek kilometrelerde.Bakmak lazım el teri vs parlatıyor.
Valla deri malzemeri ile denemek lazım matlaşıyorsa sıkıntı yok zaten.Noyanı sevmem ama detailing videoları bilgilendirici oluyor onun kullandığı malzemelere bakmak lazım.Bunun için özel bir solüsyon falan yoksa gidip işçiliği iyi bir yerde alcantara falan kaplatmak gerekebilir. Koltuklarda da var zaten sırıtmaz.
Benim focus'un da ön koltuk başlıklarının altındaki demirler parlaktı ama matlaştı iyice. İnsanlar binerken parmaklarıyla o demirleri tutuyor hep. Özel bir solüsyonu varmış ama vakit bulup da alamadım. Neyse direksiyon sıkıntı değil halledilir, detailing ile olmazsa kaplatılır en kötü.Valla deri malzemeri ile denemek lazım matlaşıyorsa sıkıntı yok zaten.Noyanı sevmem ama detailing videoları bilgilendirici oluyor onun kullandığı malzemelere bakmak lazım.
Bizim arabanın direksiyonu hala mat ama 25500 km de bunla kıyaslamak olmaz.Detailing malzemeleriyle daha iyi hale gelecektir bence o direksiyon.Benim focus'un da ön koltuk başlıklarının altındaki demirler parlaktı ama matlaştı iyice. İnsanlar binerken parmaklarıyla o demirleri tutuyor hep. Özel bir solüsyonu varmış ama vakit bulup da alamadım. Neyse direksiyon sıkıntı değil halledilir, detailing ile olmazsa kaplatılır en kötü.
Araba temiz olsun da tek sorun direksiyon kalsın hiç mühim değil. Dediğin gibi ona çözüm bulunur her türlü.Bizim arabanın direksiyonu hala mat ama 25500 km de bunla kıyaslamak olmaz.Detailing malzemeleriyle daha iyi hale gelecektir bence o direksiyon.
Aracın dış çizgileri filan baya diri duruyor zaten.İç kozmetik olarak direksiyon hariç iyi.İlk ilana göre kesinlikle tercih edilesi.Araba temiz olsun da tek sorun direksiyon kalsın hiç mühim değil. Dediğin gibi ona çözüm bulunur her türlü.